Esti rendezvények a Nagycsarnokban

A Fővárosi Önkormányzat Csarnok és Piac Igazgatósága különleges helyszínt biztosít a Nagycsarnokban esti és éjszakai rendezvények lebonyolításához, akár több mint 1000 fő részére (pl. gálavacsorák, vacsorával egybekötött események vagy konferenciák). A rendezvényszervező cég a csarnok zárása után berendezi a helyszínt, megteríti az asztalokat, a csarnok néhány üzlete pedig a rendezvények ideje alatt nyitva tart, egyedi hangulatot teremtve az eseményekhez.
További információért kérjük, keresse Kiss Levente kereskedelmi igazgatóhelyettest a levente.kiss@csapi.hu vagy csapi.ig@csapi.hu e-mail címen.

Kalendárium

2020. március 30.
hétfő
Zalán napja van.


Árak

Tekintse meg nagyobb vásárcsarnokaink zöldség-, gyümölcs- és húsárait!


Aktuális árlista

Piacok, Vásárcsarnokok

Tekintse meg piacaink leírását, nyitva tartását...
Tanúsítvány


Gombavizsgálat

A Fővárosi Önkormányzat Csarnok és Piac Igazgatósága az alábbi telephelyeken és időpontokban végez ingyenes gombavizsgálatot:

Időpontok és helyszínek

Fidel Gasztró

Állandó szakértőnk, Fidel Gasztró segít, hogy megismerje az alapanyagokat, amelyeket a konyhában használ. Itt megtalálhat az abált szalonnától a zsályáig mindent, ami a szakácskönyvben előfordulhat.


Receptek

Nem tudja mit főzzön vacsorára? Fidel Gasztró ebben is segít! Használja ki a nagyszerű alkalmat, hogy tanácsot kérjen mesterszakácsunktól!

Mai recept:
Túrós rizsfelfújt (4 adag)

Ha a többi receptre kíváncsi:
Összes recept

Hungarikumok

Ismerje meg jellegzetes magyar termékeinket, melyek híressé tették országunkat!

Hungarikumok