Aktuális - Archívum

A Fővárosi Önkormányzat Csarnok és Piac Igazgatósága (1117 Budapest, Kőrösy József u. 7-9, továbbiakban: CSAPI, vagy Szervező) mint Szervező, a jelen szabályzatban (továbbiakban: Szabályzat) foglalja össze a CSAPI hivatalos Instagram oldalán (https://www.instagram.com/piaconline.hu továbbiakban: Oldal) 2019. december hó 23. napja és 2020. január hó 27. napja között megszervezésre kerülő újévi receptversenynek (továbbiakban: Verseny, vagy Nyereményjáték) a szabályait.

JátékszabályzatA Fővárosi Önkormányzat Csarnok és Piac Igazgatósága felvételt hirdet az alábbi munkakör betöltésére.


Pénzügyi-számviteli ügyintéző
Kölcsöneszköz raktáros
Gépész
Lakatos
Villanyszerelő
Teherportás
HelypénzszedőAutóval érkezne a piacra, de nincs hol megállnia?
A parkolás mostantól nem jelent majd problémát!


A csarnok szomszédságában lévő Meininger Hotel mélygarázsában kedvezményes díjakon parkolhat a hét legtöbb napján.A Fővárosi Önkormányzat Csarnok és Piac Igazgatósága rendezvénysorozatának célja a Nagycsarnok, mint központi piac és idegenforgalmi látványosság népszerűsítése.

A marketing kampány keretében helyszínt szeretnénk biztosítani idegenforgalmi látványosságot nyújtó nagyszabású rendezvényeknek, országbemutatóknak.

2019-ben az alábbi rendezvényekre várjuk a Nagycsarnokba látogatókat:Budapest legnagyobb fedett piaca 1896-ban épült Pecz Samu tervei alapján. Az 1994-es felújítása és az azt követő folyamatos szakszerű karbantartás révén az épület olyannyira megőrizte korszerűségét, hogy 2013-ban a CNN Travel Európa legjobb piacának választotta. Nem csak elnevezésében Budapest 1. számú vásárcsarnoka, hanem a látogatottság tekintetében is.

Azt már azonban kevesen tudják, hogy nyitvatartási időn túl a Nagycsarnok különleges helyszínt biztosít esti és éjszakai rendezvények lebonyolításához. Lehetőség van akár 1000 fős fogadás, rendezvény, gálavacsora, esküvő, vagy vacsorával egybekötött konferencia megrendezésére is.Tájékoztatjuk tisztelt vásárlóinkat, hogy a vásárlás során keletkezett esetleges panasszal kapcsolatban az alábbi helyszíneken tehetnek bejelentést.Gombakiállítás a Vámház körúti és a Fehérvári úti vásárcsarnokban...
Kalendárium

2020. február 24.
hétfő
Mátyás napja van.


Árak

Tekintse meg nagyobb vásárcsarnokaink zöldség-, gyümölcs- és húsárait!


Aktuális árlista

Piacok, Vásárcsarnokok

Tekintse meg piacaink leírását, nyitva tartását...
Tanúsítvány


Gombavizsgálat

A Fővárosi Önkormányzat Csarnok és Piac Igazgatósága az alábbi telephelyeken és időpontokban végez ingyenes gombavizsgálatot:

Időpontok és helyszínek

Fidel Gasztró

Állandó szakértőnk, Fidel Gasztró segít, hogy megismerje az alapanyagokat, amelyeket a konyhában használ. Itt megtalálhat az abált szalonnától a zsályáig mindent, ami a szakácskönyvben előfordulhat.


Receptek

Nem tudja mit főzzön vacsorára? Fidel Gasztró ebben is segít! Használja ki a nagyszerű alkalmat, hogy tanácsot kérjen mesterszakácsunktól!

Mai recept:
Szójatej, tofu és okara előállítása

Ha a többi receptre kíváncsi:
Összes recept

Hungarikumok

Ismerje meg jellegzetes magyar termékeinket, melyek híressé tették országunkat!

Hungarikumok