Aktuális - Archívum

A jelenlévő vírushelyzetre való tekintettel mi is fokozott figyelmet fordítunk a csarnokok, üzletközpontok tisztaságára, a következő intézkedések bevezetésével:

✅ Óránként fertőtlenítjük a kézzel gyakran érintkező felületeket. (pl.: mozgólépcsők)

✅ Gyakrabban járnak takarítógépeink, takarítóink és fertőtlenítő, vírusölő vegyszerekkel tisztítják az összes csarnokot, üzletközpontot.

✅ A NÉBIH-től és az ÁNTSZ-től kapott tájékoztatók kihelyezésre kerültek.

✅ Leszereltük a textilfüggönyöket és a műanyag függönyöket a bejáratoknál, ezzel akadálymentesítve a bejutást.

✅ Tájékoztattuk a kereskedőket és a bérlőket a cseppfertőzés veszélyeiről és fokozottan felhívtuk a figyelmüket a betartandó óvintézkedésekre.

✅ Felügyelőink számára kesztyűt, maszkot, illetve hőmérőt biztosítunk. Továbbra is a megszokott nyitvatartással várjuk kedves vásárlóinkat, látogatóinkat!A vásárlóink egészségének és életének megóvása érdekében elrendelt vészhelyzet során teendő intézkedésekről szóló kormányrendelet értelmében a Fővárosi Önkormányzat Csarnok és Piac Igazgatósága az üzletek nyitvatartásával kapcsolatban az alábbi tájékoztatást adja:

- A piacokon működő vendéglátó üzletek délután 15.00 órától zárva tartanak.

- A vendéglátó üzletekben 15.00 után a vásárcsarnokok zárásáig az élelmiszer elvitelre történő megrendelésre és átvétele, valamint a vételár megfizetése céljából és időtartamára korlátozódóan megengedett a tartózkodás.

- Az élelmiszert, illatszert, drogériai termékeket, háztartási tisztítószert, vegyi árut és higiéniai termékeket árusító üzletek, továbbá a gyógyszertárak, gyógyászati segédeszköz boltok és a dohányboltok kivételével minden más üzlet 15.00 után zárva tart. Megértésüket köszönjük!A Fővárosi Önkormányzat Csarnok és Piac Igazgatósága felvételt hirdet az alábbi munkakör betöltésére.


Pénzügyi-számviteli ügyintéző
Kölcsöneszköz raktáros
Gépész
Lakatos
Villanyszerelő
Teherportás
HelypénzszedőAutóval érkezne a piacra, de nincs hol megállnia?
A parkolás mostantól nem jelent majd problémát!


A csarnok szomszédságában lévő Meininger Hotel mélygarázsában kedvezményes díjakon parkolhat a hét legtöbb napján.A Fővárosi Önkormányzat Csarnok és Piac Igazgatósága rendezvénysorozatának célja a Nagycsarnok, mint központi piac és idegenforgalmi látványosság népszerűsítése.

A marketing kampány keretében helyszínt szeretnénk biztosítani idegenforgalmi látványosságot nyújtó nagyszabású rendezvényeknek, országbemutatóknak.

2019-ben az alábbi rendezvényekre várjuk a Nagycsarnokba látogatókat:Budapest legnagyobb fedett piaca 1896-ban épült Pecz Samu tervei alapján. Az 1994-es felújítása és az azt követő folyamatos szakszerű karbantartás révén az épület olyannyira megőrizte korszerűségét, hogy 2013-ban a CNN Travel Európa legjobb piacának választotta. Nem csak elnevezésében Budapest 1. számú vásárcsarnoka, hanem a látogatottság tekintetében is.

Azt már azonban kevesen tudják, hogy nyitvatartási időn túl a Nagycsarnok különleges helyszínt biztosít esti és éjszakai rendezvények lebonyolításához. Lehetőség van akár 1000 fős fogadás, rendezvény, gálavacsora, esküvő, vagy vacsorával egybekötött konferencia megrendezésére is.Tájékoztatjuk tisztelt vásárlóinkat, hogy a vásárlás során keletkezett esetleges panasszal kapcsolatban az alábbi helyszíneken tehetnek bejelentést.Gombakiállítás a Vámház körúti és a Fehérvári úti vásárcsarnokban...
Kalendárium

2020. április 02.
csütörtök
Áron napja van.


Árak

Tekintse meg nagyobb vásárcsarnokaink zöldség-, gyümölcs- és húsárait!


Aktuális árlista

Piacok, Vásárcsarnokok

Tekintse meg piacaink leírását, nyitva tartását...
Tanúsítvány


Gombavizsgálat

A Fővárosi Önkormányzat Csarnok és Piac Igazgatósága az alábbi telephelyeken és időpontokban végez ingyenes gombavizsgálatot:

Időpontok és helyszínek

Fidel Gasztró

Állandó szakértőnk, Fidel Gasztró segít, hogy megismerje az alapanyagokat, amelyeket a konyhában használ. Itt megtalálhat az abált szalonnától a zsályáig mindent, ami a szakácskönyvben előfordulhat.


Receptek

Nem tudja mit főzzön vacsorára? Fidel Gasztró ebben is segít! Használja ki a nagyszerű alkalmat, hogy tanácsot kérjen mesterszakácsunktól!

Mai recept:
Vaníliakrémmel töltött őszibarack

Ha a többi receptre kíváncsi:
Összes recept

Hungarikumok

Ismerje meg jellegzetes magyar termékeinket, melyek híressé tették országunkat!

Hungarikumok