Ez a cikk 10 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Görög Turisztikai Napok a Nagycsarnokban

2009-07-02

Helyszín:
Vámház körúti Vásárcsarnok (Budapest IX. kerület, Vámház krt. 1-3.)
Időpont:
2009. július 2-4. (csütörtök-péntek:9.00-18.00; szombat: 9.00-15.00

Program: Ismerkedés Görögország természeti szépségeivel és ókori történelmével; bemutatjuk az ország hagyományait, az ottani emberek népművészetét, népviseletét, megismerkedhetnek a görög konyhaművészet rejtelmeivel, görög borokból összeállított bórkóstolót tartunk, sőt további híres görög termékeket is kóstolhatnak az látogatók. A Görögországba utazni vágyó kedves vendégeket hasznos információkkal látjuk el, valamint kiutazási szakértők véleményét is megkérdezhetik az idelátogatók. Fellép a Helidonaki táncegyüttes (csütörtökön és pénteken 11.00 órakor, szombaton 10.00 órakor), és a Maskarades zenekar is (pénteken 12.00 órakor, szombaton 11.00 órakor). A rendezvény három napja alatt további szórakoztató programokkal várjuk a kedves vendégeket. Mindenkit sok szeretettel várunk!
Kalendárium

2020. március 29.
vasárnap
Auguszta napja van.


Árak

Tekintse meg nagyobb vásárcsarnokaink zöldség-, gyümölcs- és húsárait!


Aktuális árlista

Piacok, Vásárcsarnokok

Tekintse meg piacaink leírását, nyitva tartását...
Tanúsítvány


Gombavizsgálat

A Fővárosi Önkormányzat Csarnok és Piac Igazgatósága az alábbi telephelyeken és időpontokban végez ingyenes gombavizsgálatot:

Időpontok és helyszínek

Fidel Gasztró

Állandó szakértőnk, Fidel Gasztró segít, hogy megismerje az alapanyagokat, amelyeket a konyhában használ. Itt megtalálhat az abált szalonnától a zsályáig mindent, ami a szakácskönyvben előfordulhat.


Receptek

Nem tudja mit főzzön vacsorára? Fidel Gasztró ebben is segít! Használja ki a nagyszerű alkalmat, hogy tanácsot kérjen mesterszakácsunktól!

Mai recept:
Túrókrémmel töltött őszibarack

Ha a többi receptre kíváncsi:
Összes recept

Hungarikumok

Ismerje meg jellegzetes magyar termékeinket, melyek híressé tették országunkat!

Hungarikumok