Ez a cikk 10 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Tunéziai Idegenforgalmi Napok a Nagycsarnokban

2009-05-27

Helyszín:
Vámház körúti Vásárcsarnok
(Budapest IX. kerület, Vámház krt.1-3.)

Időpont:
2009. június 4-6.
(csütörtök-péntek: 9.00-18.00; szombat: 9.00-15.00)

 

Program: Ismerkedés Tunézia természeti szépségeivel, történelmével, az ókori kori hagyatékával, bemutatjuk az ország hagyományait, az ottani emberek népviseletét, a látogatók megismerkedhetnek Tunézia jellegzetes ízeivel, sőt az arab konyhaművészet rejtelmeivel is. Kóstolót tartunk jellegzetes tunéziai termékekből, többek között a fügepálinka, a datolya, az olívabogyó, tunéziai sütemények és ételspecialitások kerülnek bemutatásra. A Tunéziába utazni vágyó kedves vendégeinket hasznos információkkal látjuk el, sőt több utazási iroda kiutazási szakértőinek véleményét is kikérhetik a látogatók. Egy tunéziai teaárus segítségével megismerkedhetnek a vízipipázás rejtelmeivel, a helyszínen betekintést lehet nyerni a hagyományos hennafestészetbe is, továbbá hastáncosok mutatják be látogatóinknak a tunéziai emberek mindennapos életét, illetve a három nap alatt további szórakoztató programokkal várjuk kedves vendégeinket. A három nap folyamán a kvízjátékban szereplő vendégek között tunéziai utazásokat sorsolunk ki!. Mindenkit sok szeretettel várunk!

Kalendárium

2020. március 30.
hétfő
Zalán napja van.


Árak

Tekintse meg nagyobb vásárcsarnokaink zöldség-, gyümölcs- és húsárait!


Aktuális árlista

Piacok, Vásárcsarnokok

Tekintse meg piacaink leírását, nyitva tartását...
Tanúsítvány


Gombavizsgálat

A Fővárosi Önkormányzat Csarnok és Piac Igazgatósága az alábbi telephelyeken és időpontokban végez ingyenes gombavizsgálatot:

Időpontok és helyszínek

Fidel Gasztró

Állandó szakértőnk, Fidel Gasztró segít, hogy megismerje az alapanyagokat, amelyeket a konyhában használ. Itt megtalálhat az abált szalonnától a zsályáig mindent, ami a szakácskönyvben előfordulhat.


Receptek

Nem tudja mit főzzön vacsorára? Fidel Gasztró ebben is segít! Használja ki a nagyszerű alkalmat, hogy tanácsot kérjen mesterszakácsunktól!

Mai recept:
Túrós rizsfelfújt (4 adag)

Ha a többi receptre kíváncsi:
Összes recept

Hungarikumok

Ismerje meg jellegzetes magyar termékeinket, melyek híressé tették országunkat!

Hungarikumok