Ez a cikk 10 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Horvát Idegenforgalmi Napok a Nagycsarnokban

2009-06-01

Helyszín:
Vámház körúti Vásárcsarnok
(Budapest IX. kerület, Vámház krt. 1-3.)

Idõpont:

2009. május 7-9. – KVARNER ÉS ISZTRIA
(csütörtök-péntek: 9.00-18.00; szombat: 9.00-15.00)
 

Programok:
Ismerkedés Horvátország természeti szépségeivel; a különböző régiók jellegzetességeinek, népművészetének, népviseletének, étel- és italspecialitásainak megismerése Rijekától Dubrovnikig. A Horvátországba utazni vágyó vendégeket utazási irodák szakértői és a horvát hotelek vezetői tájékoztatják a kiutazás feltételeiről és a lehetséges szállásokról. Folyamatos étel- és italkóstoltatás, többek között bor, pálinka és meggylikőr kóstoló, a jellegzetes szlavóniai kulen (a legrangosabb kolbászféle) kóstolása, továbbá a helyszínen horvát tengeri specialitásokkal kedveskedünk az idelátogatóknak. A zenei aláfestést egy tamburazenekar szolgáltatja, továbbá számos meglepetéssel várjuk a Nagycsarnokba látogató vendégeket.

A rendezvény mindhárom napján többszemélyes horvátországi nyaralást sorsolunk ki a játékokban résztvevők között (csütörtökön – pénteken 16.30-kor; szombaton 12.30-kor).

Mindenkit sok szeretettel várunk!
 

Kalendárium

2020. március 29.
vasárnap
Auguszta napja van.


Árak

Tekintse meg nagyobb vásárcsarnokaink zöldség-, gyümölcs- és húsárait!


Aktuális árlista

Piacok, Vásárcsarnokok

Tekintse meg piacaink leírását, nyitva tartását...
Tanúsítvány


Gombavizsgálat

A Fővárosi Önkormányzat Csarnok és Piac Igazgatósága az alábbi telephelyeken és időpontokban végez ingyenes gombavizsgálatot:

Időpontok és helyszínek

Fidel Gasztró

Állandó szakértőnk, Fidel Gasztró segít, hogy megismerje az alapanyagokat, amelyeket a konyhában használ. Itt megtalálhat az abált szalonnától a zsályáig mindent, ami a szakácskönyvben előfordulhat.


Receptek

Nem tudja mit főzzön vacsorára? Fidel Gasztró ebben is segít! Használja ki a nagyszerű alkalmat, hogy tanácsot kérjen mesterszakácsunktól!

Mai recept:
Túrókrémmel töltött őszibarack

Ha a többi receptre kíváncsi:
Összes recept

Hungarikumok

Ismerje meg jellegzetes magyar termékeinket, melyek híressé tették országunkat!

Hungarikumok