Ez a cikk 11 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Forgalmi rend változás a vámház körúti vásárcsarnoknál

2008-09-30

Tájékoztatjuk a Vámház körúti Vásárcsarnok látogatóit, hogy a csarnok környező utcáin a 4-es metró építési munkálatai miatt az alábbi forgalmi rend változások várhatók.

2008. szeptember 29-től a Pipa utcából a Vámház körútra csak jobbra (a Kálvin tér felé) lehet fordulni a vágányépítési munkák miatt. Ez a forgalmi állapot várhatóan 3 hétig áll fenn. (A Vásárcsarnok megközelítési útvonalai a lenti ábrán láthatók.)
Ezután a Vásárcsarnok előtti útépítési munkák miatt a csarnok északi lejáróját ismét le kell zárni, a Vásárcsarnok megközelítése a Csarnok tér felől, jelzőlámpás irányítással történne. A Sóház utca ebben a forgalmi állapotban ismét zsákutca lesz. A Pipa utcában az útépítési munkák befejezéséig (előreláthatóan november végéig) kétirányú forgalmi rend marad fenn.

Kalendárium

2020. április 09.
csütörtök
Erhard napja van.


Árak

Tekintse meg nagyobb vásárcsarnokaink zöldség-, gyümölcs- és húsárait!


Aktuális árlista

Piacok, Vásárcsarnokok

Tekintse meg piacaink leírását, nyitva tartását...
Tanúsítvány


Gombavizsgálat

A Fővárosi Önkormányzat Csarnok és Piac Igazgatósága az alábbi telephelyeken és időpontokban végez ingyenes gombavizsgálatot:

Időpontok és helyszínek

Fidel Gasztró

Állandó szakértőnk, Fidel Gasztró segít, hogy megismerje az alapanyagokat, amelyeket a konyhában használ. Itt megtalálhat az abált szalonnától a zsályáig mindent, ami a szakácskönyvben előfordulhat.


Receptek

Nem tudja mit főzzön vacsorára? Fidel Gasztró ebben is segít! Használja ki a nagyszerű alkalmat, hogy tanácsot kérjen mesterszakácsunktól!

Mai recept:
Zöldséges fasírt (kb. 25 darab)

Ha a többi receptre kíváncsi:
Összes recept

Hungarikumok

Ismerje meg jellegzetes magyar termékeinket, melyek híressé tették országunkat!

Hungarikumok