Kivi krémdesszert


Szépen feldíszítve csodás látvány.Hozzávalók:

4 kivi
fél citrom leve
0,5 dl narancslikőr
10 dkg porcukor
2 evőkanál kész vanília puding
1 dl tejföl
2 dl tejszín
fél csomag vaníliás cukor

Elkészítés:

A kivit meghámozzuk, földaraboljuk, majd megszórjuk a porcukorral és meglocsoljuk a narancslikőrrel és a citromlével. A pudingot simára keverjük a tejföllel, a tejszín negyedrészével és a vaníliás cukorral. A gyümölcs egyharmadát szétosztjuk az előhűtött poharakba. A maradék tejszínből kemény habot verünk, amit a gyümölcsök megmaradt részével együtt belekeverünk a pudingkrémbe. A kész masszát a poharakba szedjük, és kivi-szeletekkel díszítjük.
Kalendárium

2018. december 09.
vasárnap
Natália napja van.


Árak

Tekintse meg nagyobb vásárcsarnokaink zöldség-, gyümölcs- és húsárait!


Aktuális árlista

Piacok, Vásárcsarnokok

Tekintse meg piacaink leírását, nyitva tartását...




Tanúsítvány


Gombavizsgálat

A Fővárosi Önkormányzat Csarnok és Piac Igazgatósága az alábbi telephelyeken és időpontokban végez ingyenes gombavizsgálatot:

Időpontok és helyszínek

Fidel Gasztró

Állandó szakértőnk, Fidel Gasztró segít, hogy megismerje az alapanyagokat, amelyeket a konyhában használ. Itt megtalálhat az abált szalonnától a zsályáig mindent, ami a szakácskönyvben előfordulhat.


Receptek

Nem tudja mit főzzön vacsorára? Fidel Gasztró ebben is segít! Használja ki a nagyszerű alkalmat, hogy tanácsot kérjen mesterszakácsunktól!

Mai recept:
Tofu-burger (12 darab)

Ha a többi receptre kíváncsi:
Összes recept

Hungarikumok

Ismerje meg jellegzetes magyar termékeinket, melyek híressé tették országunkat!

Hungarikumok