Ez a cikk 12 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Újra járnak a villamosok a Fehérvári úton !

2007-07-25

A tavaly ígért augusztusi határidő előtt már július 23-tól újra indul a villamos forgalom a Fehérvári úton. Az elmúlt egy évben elkészültek a Bocskai úti állomás oldalfalai és a födém, ennek köszönhetően a felszíni forgalom újra birtokba veheti az eddig lezárt terület nagy részét. (forrás és bővebb információ: www.metro4.hu;www.bkv.hu)Az állomásépítés a továbbiakban a felszín alatt, bányászati módszerekkel folytatódik. Ennek köszönhetően július 23-tól a Fehérvári úton újraindulhat a villamosforgalom és rövid időn belül ezt követően a páratlan oldalon kétszer egy sávban a személygépjármű forgalom is. Az újjáépített, gumiba ágyazott villamos vágányokon a járatok sokkal halkabban közlenek majd, kevésbé zavarják a környék lakóit. Július 23-tól augusztus 20-ig a 18, a 19, a 41 és a 118 jelzésű villamosok újra az eredeti útvonalukon járnak. A 47-es és a 49-es jelű villamosjáratok az eredetinél rövidebb útvonalon a Lónyai utcáig közlekednek. A 18A jelű járat ezzel egyidejűleg megszűnik.
Kalendárium

2020. április 09.
csütörtök
Erhard napja van.


Árak

Tekintse meg nagyobb vásárcsarnokaink zöldség-, gyümölcs- és húsárait!


Aktuális árlista

Piacok, Vásárcsarnokok

Tekintse meg piacaink leírását, nyitva tartását...
Tanúsítvány


Gombavizsgálat

A Fővárosi Önkormányzat Csarnok és Piac Igazgatósága az alábbi telephelyeken és időpontokban végez ingyenes gombavizsgálatot:

Időpontok és helyszínek

Fidel Gasztró

Állandó szakértőnk, Fidel Gasztró segít, hogy megismerje az alapanyagokat, amelyeket a konyhában használ. Itt megtalálhat az abált szalonnától a zsályáig mindent, ami a szakácskönyvben előfordulhat.


Receptek

Nem tudja mit főzzön vacsorára? Fidel Gasztró ebben is segít! Használja ki a nagyszerű alkalmat, hogy tanácsot kérjen mesterszakácsunktól!

Mai recept:
Zöldséges fasírt (kb. 25 darab)

Ha a többi receptre kíváncsi:
Összes recept

Hungarikumok

Ismerje meg jellegzetes magyar termékeinket, melyek híressé tették országunkat!

Hungarikumok