Ez a cikk 12 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Visszakerül a forgalomba a Fehérvári út!

2007-07-25

A metróépítés miatt változik a 2-es villamos közlekedése, visszakerül a forgalomba a Fehérvári út! (forrás és bővebb információ: www.metro4.hu;www.bkv.hu)Figyelem! Június 25.-től változik a 2-es villamos közlekedése! A 4-es metró Fővám téri állomásának építése miatt a 2-es villamos pályája két önálló szakaszra bomlik június 25-től. A két önálló pályaszakaszt a Fővám tér választja el egymástól, de a zökkenőmentes közösségi közlekedés érdekében villamospótló buszok is járnak majd a területen. A 2-es villamos várhatóan huszonegy hónap múlva fog újra közlekedni a teljes vonalán.A Fővám téri állomás lesz a metró legmélyebben fekvő állomása. Az építkezés miatt az elmúlt hetekben le kellett zárni az alsó rakpart egy részét. Az állomásépítés következő szakasza a 2-es villamos vonalát is érinteni fogja, lényegében keresztezi azt, ezért a villamos ezen a szakaszon nem közlekedhet. A lezárt szakaszt villamos pótló buszokkal váltja ki a BKV Zrt.
Kalendárium

2020. április 08.
szerda
Dénes napja van.


Árak

Tekintse meg nagyobb vásárcsarnokaink zöldség-, gyümölcs- és húsárait!


Aktuális árlista

Piacok, Vásárcsarnokok

Tekintse meg piacaink leírását, nyitva tartását...
Tanúsítvány


Gombavizsgálat

A Fővárosi Önkormányzat Csarnok és Piac Igazgatósága az alábbi telephelyeken és időpontokban végez ingyenes gombavizsgálatot:

Időpontok és helyszínek

Fidel Gasztró

Állandó szakértőnk, Fidel Gasztró segít, hogy megismerje az alapanyagokat, amelyeket a konyhában használ. Itt megtalálhat az abált szalonnától a zsályáig mindent, ami a szakácskönyvben előfordulhat.


Receptek

Nem tudja mit főzzön vacsorára? Fidel Gasztró ebben is segít! Használja ki a nagyszerű alkalmat, hogy tanácsot kérjen mesterszakácsunktól!

Mai recept:
Zöldséges fasírt (kb. 25 darab)

Ha a többi receptre kíváncsi:
Összes recept

Hungarikumok

Ismerje meg jellegzetes magyar termékeinket, melyek híressé tették országunkat!

Hungarikumok