Ez a cikk 12 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Horvát Idegenforgalmi Napok a Nagycsarnokban

2007-06-18

Helyszín: Vámház körúti Vásárcsarnok (Budapest IX. kerület, Vámház krt. 1-3.) Időpont: 2007. június 21-23. – KONTINENTÁLIS HORVÁTORSZÁG (csütörtök-péntek: 9.00-18.00; szombat: 9.00-14.00) A helyszínen: Ismerkedés Horvátország középső régiójának természeti szépségeivel, népművészetével, étel- és italspecialitásaival. A Horvátországba utazni vágyó vendégeket utazási irodák szakértői és a horvát hotelek vezetői tájékoztatják a kiutazás feltételeiről, és a lehetséges szállásokról. Folyamatos étel- és italkóstoltatás, többek között bor, pálinka, és meggylikőr kóstoló, a jellegzetes szlavóniai kulen (a legrangosabb kolbászféle) kóstolása, továbbá a helyszínen horvát tengeri specialitásokkal kedveskedünk az idelátogatóknak. A zenei aláfestést egy tamburazenekar szolgáltatja, továbbá eszéki pandúrokkal és az eszéki Zrínyi Gárdával is találkozhatnak a Nagycsarnokba látogató vendégek.
A rendezvény mindhárom napján többszemélyes horvátországi nyaralást sorsolunk ki a játékokban résztvevők között (csütörtökön – pénteken 16.30-kor; szombaton 12.30-kor). Mindenkit sok szeretettel várunk! Fővárosi Önkormányzat Csarnok és Piac Igazgatósága
Kalendárium

2020. április 08.
szerda
Dénes napja van.


Árak

Tekintse meg nagyobb vásárcsarnokaink zöldség-, gyümölcs- és húsárait!


Aktuális árlista

Piacok, Vásárcsarnokok

Tekintse meg piacaink leírását, nyitva tartását...
Tanúsítvány


Gombavizsgálat

A Fővárosi Önkormányzat Csarnok és Piac Igazgatósága az alábbi telephelyeken és időpontokban végez ingyenes gombavizsgálatot:

Időpontok és helyszínek

Fidel Gasztró

Állandó szakértőnk, Fidel Gasztró segít, hogy megismerje az alapanyagokat, amelyeket a konyhában használ. Itt megtalálhat az abált szalonnától a zsályáig mindent, ami a szakácskönyvben előfordulhat.


Receptek

Nem tudja mit főzzön vacsorára? Fidel Gasztró ebben is segít! Használja ki a nagyszerű alkalmat, hogy tanácsot kérjen mesterszakácsunktól!

Mai recept:
Zöldséges fasírt (kb. 25 darab)

Ha a többi receptre kíváncsi:
Összes recept

Hungarikumok

Ismerje meg jellegzetes magyar termékeinket, melyek híressé tették országunkat!

Hungarikumok