Ez a cikk 12 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Magyar Nemzeti Napok a Nagycsarnokban

2007-04-25

Helyszín: Vámház körúti Vásárcsarnok (Budapest IX. kerület, Vámház krt. 1-3.) Időpont: 2007. május 2-4. (szerda-péntek: 9.00-18.00) A helyszínen: A rendezvény célja bemutatni Magyarországot, mind a magyar közönségnek, mind a külföldről hazánkba érkező turistáknak. Természeti látnivalókat, híres és látogatott helyszíneket, illetve különböző programokat ajánlanak a kiállítók a látogatóknak. Gasztronómiai ízelítőt kaphatnak különleges magyar ételekből, továbbá bemutatkozik a Balatoni Halgazdaság is különleges halakkal. A színpadon fellép a Boglárka citerazenekar, illetve magyar népdalokat is hallhatnak az idelátogatók a három nap során. Végül, de nem utolsósorban a magyar népművészet is bemutatkozik a teljes palettával. Íme néhány mesterség, amelyet nem lehet kihagyni a Magyar Nemzeti Napok rendezvényről: kosárfonó, kádármester, csuhékészítő, bőrdíszműves, fazekas, kovács, fafaragó, citerakészítő, babakészítő, mézeskalács készítő, illetve tojásfestő is. A három nap alatt további szórakoztató programokkal várjuk a kedves vendégeket.
Mindenkit sok szeretettel várunk! Fővárosi Önkormányzat Csarnok és Piac Igazgatósága
Kalendárium

2019. szeptember 16.
hétfő
Edit napja van.


Árak

Tekintse meg nagyobb vásárcsarnokaink zöldség-, gyümölcs- és húsárait!


Aktuális árlista

Piacok, Vásárcsarnokok

Tekintse meg piacaink leírását, nyitva tartását...
Tanúsítvány


Gombavizsgálat

A Fővárosi Önkormányzat Csarnok és Piac Igazgatósága az alábbi telephelyeken és időpontokban végez ingyenes gombavizsgálatot:

Időpontok és helyszínek

Fidel Gasztró

Állandó szakértőnk, Fidel Gasztró segít, hogy megismerje az alapanyagokat, amelyeket a konyhában használ. Itt megtalálhat az abált szalonnától a zsályáig mindent, ami a szakácskönyvben előfordulhat.


Receptek

Nem tudja mit főzzön vacsorára? Fidel Gasztró ebben is segít! Használja ki a nagyszerű alkalmat, hogy tanácsot kérjen mesterszakácsunktól!

Mai recept:
Töltött uborka (20 darab)

Ha a többi receptre kíváncsi:
Összes recept

Hungarikumok

Ismerje meg jellegzetes magyar termékeinket, melyek híressé tették országunkat!

Hungarikumok