Ez a cikk 12 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Ciprusi Turisztikai Napok a Nagycsarnokban

2007-04-18

Helyszín: Vámház körúti Vásárcsarnok (Budapest IX. kerület, Vámház krt. 1-3.) Időpont: 2007. április 26-28. (csütörtök-péntek: 9.00-18.00; szombat: 9.00-14.00) A helyszínen: Ismerkedés Ciprus természeti szépségeivel és az ókori Ciprus történelmével, bemutatjuk az ország hagyományait, az ottani emberek népművészetét, népviseletet, megismerkedhetnek a ciprusi konyhaművészet rejtelmeivel, ciprusi borokból összeállított bórkóstolót tartunk, sőt híres ciprusi sajtokat is kóstolhatnak az idelátogatók. A Ciprusra utazni vágyó kedves vendégeket hasznos információkkal látjuk el, sőt kiutazási szakértők véleményét is megkérdezhetik az idelátogatók. Fellép a híres Zeus együttes (péntek 16:00-17:00; szombat 10:30-11:30), a felnőttek kvízjátékokban mérhetik össze erejüket és tudásukat, illetve a három nap alatt további szórakoztató programokkal várjuk a kedves vendégeket.
A rendezvény három napja alatt a kvízjátékban szereplő vendégek között ciprusi ajándékcsomagokat sorsolunk ki! Mindenkit sok szeretettel várunk! Fővárosi Önkormányzat Csarnok és Piac Igazgatósága
Kalendárium

2020. április 03.
péntek
Buda, Richárd napja van.


Árak

Tekintse meg nagyobb vásárcsarnokaink zöldség-, gyümölcs- és húsárait!


Aktuális árlista

Piacok, Vásárcsarnokok

Tekintse meg piacaink leírását, nyitva tartását...
Tanúsítvány


Gombavizsgálat

A Fővárosi Önkormányzat Csarnok és Piac Igazgatósága az alábbi telephelyeken és időpontokban végez ingyenes gombavizsgálatot:

Időpontok és helyszínek

Fidel Gasztró

Állandó szakértőnk, Fidel Gasztró segít, hogy megismerje az alapanyagokat, amelyeket a konyhában használ. Itt megtalálhat az abált szalonnától a zsályáig mindent, ami a szakácskönyvben előfordulhat.


Receptek

Nem tudja mit főzzön vacsorára? Fidel Gasztró ebben is segít! Használja ki a nagyszerű alkalmat, hogy tanácsot kérjen mesterszakácsunktól!

Mai recept:
Vörösboros marhagulyás

Ha a többi receptre kíváncsi:
Összes recept

Hungarikumok

Ismerje meg jellegzetes magyar termékeinket, melyek híressé tették országunkat!

Hungarikumok