Ez a cikk 12 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Útlezárás a Kálvin téren a metróépítés miatt

2007-04-11

Tájékoztatjuk a Vámház krt-i Vásárcsarnok látogatóit, hogy a 4-es metró Kálvin téri állomásának építése miatt 2 évre lezárják a Kálvin teret a Vámház körút felől. Az építési területen csak a BKV járművei haladhatnak át. A lezárás – kisebb-nagyobb változtatásokkal – 2008 végéig marad érvényben.Április 5-étől a 49-es villamos Pest felől csak a Lónyay utcáig jár, a pótlást a budai oldalon már jelenleg is közlekedő pótló-buszok oldják meg, amelyek meghosszabbított útvonalon a Deák térig járnak. Az autósok a Baross utcából a Múzeum körút és a Kecskeméti utca felé, a Múzeum körútról a Kecskeméti utca és az Üllői út felé haladhatnak tovább. A Szabadság hídról érkezők a Sóház utcán vagy a Lónyay utcán hagyhatják el a Vámház körutat. Augusztus 21-étől a Szabadság híd felújítása és lezárása miatt ez a forgalmi rend is változik majd. (forrás és bővebb információ: www.metro4.hu;www.bkv.hu)
Kalendárium

2020. április 03.
péntek
Buda, Richárd napja van.


Árak

Tekintse meg nagyobb vásárcsarnokaink zöldség-, gyümölcs- és húsárait!


Aktuális árlista

Piacok, Vásárcsarnokok

Tekintse meg piacaink leírását, nyitva tartását...
Tanúsítvány


Gombavizsgálat

A Fővárosi Önkormányzat Csarnok és Piac Igazgatósága az alábbi telephelyeken és időpontokban végez ingyenes gombavizsgálatot:

Időpontok és helyszínek

Fidel Gasztró

Állandó szakértőnk, Fidel Gasztró segít, hogy megismerje az alapanyagokat, amelyeket a konyhában használ. Itt megtalálhat az abált szalonnától a zsályáig mindent, ami a szakácskönyvben előfordulhat.


Receptek

Nem tudja mit főzzön vacsorára? Fidel Gasztró ebben is segít! Használja ki a nagyszerű alkalmat, hogy tanácsot kérjen mesterszakácsunktól!

Mai recept:
Vörösboros marhagulyás

Ha a többi receptre kíváncsi:
Összes recept

Hungarikumok

Ismerje meg jellegzetes magyar termékeinket, melyek híressé tették országunkat!

Hungarikumok