Ez a cikk 13 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Utazás 2007

2007-04-04

Sikeresen zárult a Fővárosi Önkormányzat Csarnok és Piac Igazgatósága számára a 2007. évi Utazás Kiállítás. A stand, mely rengeteg dicséretet kapott, az egyik legnépszerűbb, és leglátványosabb is volt. A rengeteg érdeklődő és jól értesült látogató arról győzött meg minket, hogy a Nagycsarnok hírneve a mai napig nem csökken. Turisztikai rendezvényeinket Magyarország különböző pontjain is ismerik, rendszeresen látogatnak el a Nagycsarnokba a rendezvények idején. A kiállítás sikerét mi sem bizonyítja jobban, hogy a vendégek érdeklődése, és száma a kiállítás zárását követően sem apadt.
Kalendárium

2020. április 08.
szerda
Dénes napja van.


Árak

Tekintse meg nagyobb vásárcsarnokaink zöldség-, gyümölcs- és húsárait!


Aktuális árlista

Piacok, Vásárcsarnokok

Tekintse meg piacaink leírását, nyitva tartását...
Tanúsítvány


Gombavizsgálat

A Fővárosi Önkormányzat Csarnok és Piac Igazgatósága az alábbi telephelyeken és időpontokban végez ingyenes gombavizsgálatot:

Időpontok és helyszínek

Fidel Gasztró

Állandó szakértőnk, Fidel Gasztró segít, hogy megismerje az alapanyagokat, amelyeket a konyhában használ. Itt megtalálhat az abált szalonnától a zsályáig mindent, ami a szakácskönyvben előfordulhat.


Receptek

Nem tudja mit főzzön vacsorára? Fidel Gasztró ebben is segít! Használja ki a nagyszerű alkalmat, hogy tanácsot kérjen mesterszakácsunktól!

Mai recept:
Zöldséges fasírt (kb. 25 darab)

Ha a többi receptre kíváncsi:
Összes recept

Hungarikumok

Ismerje meg jellegzetes magyar termékeinket, melyek híressé tették országunkat!

Hungarikumok