Ez a cikk 13 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Utazás 2007

2007-03-21

Idén második alkalommal vesz részt az Utazás kiállításon a Fővárosi Önkormányzat Csarnok és Piac Igazgatósága. A kiállításon a Nagycsarnok standja a Budapest-Közép-Dunavidék pavilonjához csatlakozva ismerteti a látogatókkal a Nagycsarnok idei turisztikai programját. Továbbá szeretnénk a kiállítás látogatóival megismertetni céljainkat, illetve elképzeléseinket a jövő irányvonalairól. Célunk, hogy az Utazás kiállítás speciális közönségével is megismertessük csarnokaink tevékenységét, ezáltal szerezve újabb és újabb látogatókat. A kiállítás sikerét mi sem bizonyítja jobban, hogy a vendégek érdeklődése és száma a tavalyi évben messze meghaladta az előzetesen számított létszámot. Idén is igyekszünk látványos standot kiépíteni, és reméljük elnyerjük vendégeink tetszését.
Kalendárium

2020. április 08.
szerda
Dénes napja van.


Árak

Tekintse meg nagyobb vásárcsarnokaink zöldség-, gyümölcs- és húsárait!


Aktuális árlista

Piacok, Vásárcsarnokok

Tekintse meg piacaink leírását, nyitva tartását...
Tanúsítvány


Gombavizsgálat

A Fővárosi Önkormányzat Csarnok és Piac Igazgatósága az alábbi telephelyeken és időpontokban végez ingyenes gombavizsgálatot:

Időpontok és helyszínek

Fidel Gasztró

Állandó szakértőnk, Fidel Gasztró segít, hogy megismerje az alapanyagokat, amelyeket a konyhában használ. Itt megtalálhat az abált szalonnától a zsályáig mindent, ami a szakácskönyvben előfordulhat.


Receptek

Nem tudja mit főzzön vacsorára? Fidel Gasztró ebben is segít! Használja ki a nagyszerű alkalmat, hogy tanácsot kérjen mesterszakácsunktól!

Mai recept:
Zöldséges fasírt (kb. 25 darab)

Ha a többi receptre kíváncsi:
Összes recept

Hungarikumok

Ismerje meg jellegzetes magyar termékeinket, melyek híressé tették országunkat!

Hungarikumok