Ez a cikk 13 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Útlezárás Dél-Budán a metróépítés miatt

2006-09-15

Tájékoztatjuk a Fehérvári úti Vásárcsarnok látogatóit, hogy a Bocskai úti és Móricz Zsigmond körtéri metróállomások építése miatt várhatóan 2007 augusztusáig lezárják a Móricz Zsigmond körtér egy részét, valamint a Kanizsai utca és a Bocskai utca között a Fehérvári utat teljesen. A Fehérvári útról nem lehet közvetlenül eljutni a Móricz Zsigmond körtérig. A 41, a 47 és a 18A jelzésű villamosok nem mennek el a Móricz Zsigmond körtérig. A villamosok helyett két villamospótlóbusz közlekedik: a 18-47V jelzésű pótlóbusz a Móricz Zsigmond körtér, a 41V jelzésű pótlóbusz a Szent Gellért tér irányába szállítja az utasokat. A villamosok a Kanizsai utcáig közlekednek. Az autósok a lezárt területeket az Etele út és a Hengermalom út irányába kerülhetik el. (forrás és bővebb információ: www.metro4.hu;www.bkv.hu)
Kalendárium

2020. április 08.
szerda
Dénes napja van.


Árak

Tekintse meg nagyobb vásárcsarnokaink zöldség-, gyümölcs- és húsárait!


Aktuális árlista

Piacok, Vásárcsarnokok

Tekintse meg piacaink leírását, nyitva tartását...
Tanúsítvány


Gombavizsgálat

A Fővárosi Önkormányzat Csarnok és Piac Igazgatósága az alábbi telephelyeken és időpontokban végez ingyenes gombavizsgálatot:

Időpontok és helyszínek

Fidel Gasztró

Állandó szakértőnk, Fidel Gasztró segít, hogy megismerje az alapanyagokat, amelyeket a konyhában használ. Itt megtalálhat az abált szalonnától a zsályáig mindent, ami a szakácskönyvben előfordulhat.


Receptek

Nem tudja mit főzzön vacsorára? Fidel Gasztró ebben is segít! Használja ki a nagyszerű alkalmat, hogy tanácsot kérjen mesterszakácsunktól!

Mai recept:
Zöldséges batyu (12 darab)

Ha a többi receptre kíváncsi:
Összes recept

Hungarikumok

Ismerje meg jellegzetes magyar termékeinket, melyek híressé tették országunkat!

Hungarikumok