Ez a cikk 13 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Idegenforgalmi Napok

2006-07-10

Lezárult a Fővárosi Önkormányzat Csarnok és Piac Igazgatósága által szervezett idegenforgalmi napok tavaszi eseménysorozata.A tavaszi sorozat alkalmával 10 ország mutatkozott be a Nagycsarnokban. Az idelátogatók találkozhattak tavalyról megismert országokkal, illetve újakkal is, mint például Bulgária és Kanada. Az egyes országok bemutatkozása során a Nagycsarnokba látogatók megismerkedhettek gasztronómiai különlegességekkel, kulturális és idegenforgalmi látványosságokkal, sőt hasznos információkat gyűjthettek a kiállító országok életéről. Az érdeklődés folyamatos növekedése mellett a visszajelzésekből megtudtuk, hogy a látogatók újabb országok bemutatkozását várják. Az eddigi sikereken felbuzdulva ősszel szeretnénk folytatni az újabb országokat bemutató sorozatunkat. A rendezvényekről készült összefoglaló filmeket megtekinthetik az „Idegenforgalmi Napok” menüpont alatt. Mindenkit sok szeretettel várunk ősszel is!
Kalendárium

2020. április 08.
szerda
Dénes napja van.


Árak

Tekintse meg nagyobb vásárcsarnokaink zöldség-, gyümölcs- és húsárait!


Aktuális árlista

Piacok, Vásárcsarnokok

Tekintse meg piacaink leírását, nyitva tartását...
Tanúsítvány


Gombavizsgálat

A Fővárosi Önkormányzat Csarnok és Piac Igazgatósága az alábbi telephelyeken és időpontokban végez ingyenes gombavizsgálatot:

Időpontok és helyszínek

Fidel Gasztró

Állandó szakértőnk, Fidel Gasztró segít, hogy megismerje az alapanyagokat, amelyeket a konyhában használ. Itt megtalálhat az abált szalonnától a zsályáig mindent, ami a szakácskönyvben előfordulhat.


Receptek

Nem tudja mit főzzön vacsorára? Fidel Gasztró ebben is segít! Használja ki a nagyszerű alkalmat, hogy tanácsot kérjen mesterszakácsunktól!

Mai recept:
Zöldséges fasírt (kb. 25 darab)

Ha a többi receptre kíváncsi:
Összes recept

Hungarikumok

Ismerje meg jellegzetes magyar termékeinket, melyek híressé tették országunkat!

Hungarikumok