Ez a cikk 13 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Tunéziai Idegenforgalmi Napok a Nagycsarnokban

2006-06-15

Helyszín: Vámház körúti Vásárcsarnok (Budapest IX. kerület, Vámház krt. 1-3.) Időpont: 2006. június 22-24. (csütörtök-péntek: 9.00-18.00; szombat: 9.00-14.00)A helyszínen: Ismerkedés Tunézia természeti szépségeivel, történelmével, az ókori kori hagyatékával, bemutatjuk az ország hagyományait, a helyiek népviseletét, az idelátogatók megismerkedhetnek Tunézia jellegzetes ízeivel, sőt az arab konyhaművészet rejtelmeivel is. Kóstolót tartunk jellegzetes tunéziai termékekből, többek között a fügepálinka, a datolya, az olívabogyó, tunéziai sütemények és ételspecialitások kerülnek bemutatásra. A Tunéziába utazni vágyó kedves vendégeinket hasznos információkkal látjuk el, sőt több utazási iroda kiutazási szakértőinek véleményét is kikérhetik az idelátogatók. Egy tunéziai teaárus segítségével megismerkedhetnek a vízipipázás rejtelmeivel, a helyszínen betekintést lehet nyerni a hagyományos hennafestészetbe is, továbbá hastáncosok mutatják be látogatóinknak a tunéziai emberek mindennapos életét, valamint a három nap alatt különböző szórakoztató programokkal várjuk kedves vendégeinket.
A három nap folyamán a kvízjátékban szereplő vendégek között tunéziai utazásokat sorsolunk ki! Mindenkit sok szeretettel várunk! Fővárosi Önkormányzat Csarnok és Piac Igazgatósága
Kalendárium

2020. április 08.
szerda
Dénes napja van.


Árak

Tekintse meg nagyobb vásárcsarnokaink zöldség-, gyümölcs- és húsárait!


Aktuális árlista

Piacok, Vásárcsarnokok

Tekintse meg piacaink leírását, nyitva tartását...
Tanúsítvány


Gombavizsgálat

A Fővárosi Önkormányzat Csarnok és Piac Igazgatósága az alábbi telephelyeken és időpontokban végez ingyenes gombavizsgálatot:

Időpontok és helyszínek

Fidel Gasztró

Állandó szakértőnk, Fidel Gasztró segít, hogy megismerje az alapanyagokat, amelyeket a konyhában használ. Itt megtalálhat az abált szalonnától a zsályáig mindent, ami a szakácskönyvben előfordulhat.


Receptek

Nem tudja mit főzzön vacsorára? Fidel Gasztró ebben is segít! Használja ki a nagyszerű alkalmat, hogy tanácsot kérjen mesterszakácsunktól!

Mai recept:
Zöldséges fasírt (kb. 25 darab)

Ha a többi receptre kíváncsi:
Összes recept

Hungarikumok

Ismerje meg jellegzetes magyar termékeinket, melyek híressé tették országunkat!

Hungarikumok