Ez a cikk 13 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Horvát Idegenforgalmi Napok a Nagycsarnokban

2006-05-12

Helyszín: Vámház körúti Vásárcsarnok (Budapest IX. kerület, Vámház krt. 1-3.) Időpont: I. rész: 2006. május 18-20. – KVARNER ÉS ISZTRIA II. rész: 2006. május 25-27. - DALMÁCIA (csütörtök-péntek: 9.00-18.00; szombat: 9.00-14.00) A helyszínen: Ismerkedés Horvátország természeti szépségeivel; a különböző régiók jellegzetességeinek, népművészetének, népviseletének, étel- és italspecialitásainak megismerése Rijekától Dubrovnikig. A Horvátországba utazni vágyó vendégeket utazási irodák szakértői és a horvát hotelek vezetői tájékoztatják a kiutazás feltételeiről, és a lehetséges szállásokról. Folyamatos étel- és italkóstoltatás, többek között a híres horvát fügepálinka kerül bemutatásra, a második hétvégén horvát világbajnok cocktail-mixer ismertet meg minket a cocktail művészet rejtelmeivel, továbbá a helyszínen horvát tengeri specialitásokkal és fagylalttal kedveskedünk az idelátogatóknak. Fellépnek horvát népi zenészek, valamint egyéb szórakoztató programokkal várjuk a kedves vendégeket. A rendezvény mindhárom napján többszemélyes horvátországi nyaralást sorsolunk ki a játékokban résztvevők között (csütörtökön – pénteken 16.30-kor; szombaton 12.30-kor).

Mindenkit sok szeretettel várunk! Fővárosi Önkormányzat Csarnok és Piac Igazgatósága

Kalendárium

2020. március 29.
vasárnap
Auguszta napja van.


Árak

Tekintse meg nagyobb vásárcsarnokaink zöldség-, gyümölcs- és húsárait!


Aktuális árlista

Piacok, Vásárcsarnokok

Tekintse meg piacaink leírását, nyitva tartását...
Tanúsítvány


Gombavizsgálat

A Fővárosi Önkormányzat Csarnok és Piac Igazgatósága az alábbi telephelyeken és időpontokban végez ingyenes gombavizsgálatot:

Időpontok és helyszínek

Fidel Gasztró

Állandó szakértőnk, Fidel Gasztró segít, hogy megismerje az alapanyagokat, amelyeket a konyhában használ. Itt megtalálhat az abált szalonnától a zsályáig mindent, ami a szakácskönyvben előfordulhat.


Receptek

Nem tudja mit főzzön vacsorára? Fidel Gasztró ebben is segít! Használja ki a nagyszerű alkalmat, hogy tanácsot kérjen mesterszakácsunktól!

Mai recept:
Túrókrémmel töltött őszibarack

Ha a többi receptre kíváncsi:
Összes recept

Hungarikumok

Ismerje meg jellegzetes magyar termékeinket, melyek híressé tették országunkat!

Hungarikumok