Ez a cikk 13 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Ciprusi Idegenforgalmi Napok a Nagycsarnokban

2006-04-29

Helyszín: Vámház körúti Vásárcsarnok (Budapest IX. kerület, Vámház krt. 1-3.) Időpont: 2006. május 4-6. (csütörtök-péntek: 9.00-18.00; szombat: 9.00-14.00)A helyszínen: Ismerkedés Ciprus természeti szépségeivel és az ókori Ciprus történelmével, bemutatjuk az ország hagyományait, az ottani emberek népművészetét, népviseletét, ismerkedhetnek a ciprusi konyhaművészet rejtelmeivel, ciprusi borokból összeállított borkóstolót tartunk, sőt híres ciprusi sajtokat is kóstolhatnak az idelátogatók. A Ciprusra utazni vágyó kedves vendégeket hasznos információkkal látjuk el, sőt kiutazási szakértők véleményét is megkérdezhetik az idelátogatók. Egy híres görög étterem jóvoltából tradicionális görög ételekkel is találkozhatnak a vendégek. Fellép a híres Zeus együttes (péntek 16:00-17:00; szombat 10:30-11:30), gyerekeknek rajzversenyt tartunk, míg a felnőttek kvíz játékokban mérhetik össze erejüket és tudásukat, illetve a három nap alatt további szórakoztató programokkal várjuk a kedves vendégeket.
A három nap folyamán a kvízjátékban szereplő vendégek között 1 hetes ciprusi utazást sorsolunk ki szállodai ellátással! Mindenkit sok szeretettel várunk! Fővárosi Önkormányzat Csarnok és Piac Igazgatósága
Kalendárium

2020. április 08.
szerda
Dénes napja van.


Árak

Tekintse meg nagyobb vásárcsarnokaink zöldség-, gyümölcs- és húsárait!


Aktuális árlista

Piacok, Vásárcsarnokok

Tekintse meg piacaink leírását, nyitva tartását...
Tanúsítvány


Gombavizsgálat

A Fővárosi Önkormányzat Csarnok és Piac Igazgatósága az alábbi telephelyeken és időpontokban végez ingyenes gombavizsgálatot:

Időpontok és helyszínek

Fidel Gasztró

Állandó szakértőnk, Fidel Gasztró segít, hogy megismerje az alapanyagokat, amelyeket a konyhában használ. Itt megtalálhat az abált szalonnától a zsályáig mindent, ami a szakácskönyvben előfordulhat.


Receptek

Nem tudja mit főzzön vacsorára? Fidel Gasztró ebben is segít! Használja ki a nagyszerű alkalmat, hogy tanácsot kérjen mesterszakácsunktól!

Mai recept:
Zöldséges batyu (12 darab)

Ha a többi receptre kíváncsi:
Összes recept

Hungarikumok

Ismerje meg jellegzetes magyar termékeinket, melyek híressé tették országunkat!

Hungarikumok