Ez a cikk 14 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Máltai Idegenforgalmi Napok a Nagycsarnokban

2006-04-12

Helyszín: Vámház körúti Vásárcsarnok (Budapest IX. kerület, Vámház krt. 1-3.) Időpont: 2006. április 20-22. (csütörtök-péntek: 9.00-18.00; szombat: 9.00-14.00)A helyszínen: Ismerkedés Málta történelmével, a sziget természeti szépségeivel; bemutatjuk az ország hagyományait, az ottani emberek népviseletét; az idelátogatók megismerkedhetnek Málta különleges ízvilágával, speciális máltai ételek kerülnek bemutatásra; "Máltai lovag" tart kóstolót összeállított máltai italkülönlegességekből; Málta szigetére utazókat utazási irodák szakértői tájékoztatják a kiutazás feltételeiről, és a lehetséges szállásokról, továbbá az utazni vágyókat hasznos információkkal látják el; a rendezvényen a máltai légitársaság is képviselteti magát, ahol érdekes információkat tudhatunk meg a máltai légi közlekedés sajátosságairól; valamint további szórakoztató programokkal várjuk a kedves vendégeket. A rendezvény három napja alatt a kvízjátékban szereplő vendégek között 1 hetes máltai nyaralást sorsolunk ki 4*-os szállodával! Mindenkit sok szeretettel várunk! Fővárosi Önkormányzat Csarnok és Piac Igazgatósága
Kalendárium

2020. április 08.
szerda
Dénes napja van.


Árak

Tekintse meg nagyobb vásárcsarnokaink zöldség-, gyümölcs- és húsárait!


Aktuális árlista

Piacok, Vásárcsarnokok

Tekintse meg piacaink leírását, nyitva tartását...
Tanúsítvány


Gombavizsgálat

A Fővárosi Önkormányzat Csarnok és Piac Igazgatósága az alábbi telephelyeken és időpontokban végez ingyenes gombavizsgálatot:

Időpontok és helyszínek

Fidel Gasztró

Állandó szakértőnk, Fidel Gasztró segít, hogy megismerje az alapanyagokat, amelyeket a konyhában használ. Itt megtalálhat az abált szalonnától a zsályáig mindent, ami a szakácskönyvben előfordulhat.


Receptek

Nem tudja mit főzzön vacsorára? Fidel Gasztró ebben is segít! Használja ki a nagyszerű alkalmat, hogy tanácsot kérjen mesterszakácsunktól!

Mai recept:
Zöldséges fasírt (kb. 25 darab)

Ha a többi receptre kíváncsi:
Összes recept

Hungarikumok

Ismerje meg jellegzetes magyar termékeinket, melyek híressé tették országunkat!

Hungarikumok