Ez a cikk 14 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Utazás 2006

2006-03-30

Idén első alkalommal vett részt az Utazás kiállításon a Fővárosi Önkormányzat Csarnok és Piac Igazgatósága. A kiállításon a Nagycsarnok standja a belföldi díszvendég, Budapest-Közép-Duna vidék pavilonjához csatlakozva ismertette a látogatókkal a Nagycsarnok szépségeit, és természetesen idei turisztikai programját.A kiállítás sikerét mi sem bizonyítja jobban, hogy a vendégek érdeklődése, és száma a kiállítás zárását követően sem apadt. A stand, mely rengeteg dicséretet kapott, az egyik legnépszerűbb, és leglátványosabb is volt. Sikerült az emberekkel megismertetni az idei programunkat, céljainkat, illetve elképzeléseinket a jövő irányvonalairól. Az alábbi linkre kattintva megtekinthetik a kiállításról készült összefoglaló filmünket. Összefoglaló film letöltése
Kalendárium

2020. április 09.
csütörtök
Erhard napja van.


Árak

Tekintse meg nagyobb vásárcsarnokaink zöldség-, gyümölcs- és húsárait!


Aktuális árlista

Piacok, Vásárcsarnokok

Tekintse meg piacaink leírását, nyitva tartását...
Tanúsítvány


Gombavizsgálat

A Fővárosi Önkormányzat Csarnok és Piac Igazgatósága az alábbi telephelyeken és időpontokban végez ingyenes gombavizsgálatot:

Időpontok és helyszínek

Fidel Gasztró

Állandó szakértőnk, Fidel Gasztró segít, hogy megismerje az alapanyagokat, amelyeket a konyhában használ. Itt megtalálhat az abált szalonnától a zsályáig mindent, ami a szakácskönyvben előfordulhat.


Receptek

Nem tudja mit főzzön vacsorára? Fidel Gasztró ebben is segít! Használja ki a nagyszerű alkalmat, hogy tanácsot kérjen mesterszakácsunktól!

Mai recept:
Zöldséges fasírt (kb. 25 darab)

Ha a többi receptre kíváncsi:
Összes recept

Hungarikumok

Ismerje meg jellegzetes magyar termékeinket, melyek híressé tették országunkat!

Hungarikumok