Fasírt (12 darab)


Remek feltét bármilyen főzelékhez, körethez vagy salátához.A recept Szigeti Zsuzsa Hús nélkül szójából című, csak és kizárólag a Piaconline.hu oldalain elérhető szakácskönyvéből való.


Hozzávalók:

100 g szójagranulátum
100 g zabpehely
1 tojás

bors
majoránna
pirospaprika
kakukkfű
1 közepes méretű burgonya (100 g), nyersen, durván lereszelve
1 kis méretű hagyma (80 g), apróra vágva
5 gerezd fokhagyma, összezúzva
1 csokor petrezselyem, aprítva

Az elkészítés módja:

1, A fasírt összes komponensét összekeverjük. 3 dl vizet adva hozzá nagyon jól összedolgozzuk.
2, Vizes kézzel gombócokat formálunk a masszából. Megforgatjuk zsemlemorzsában, kicsit meglapogatjuk, majd forró olajban kisütjük.

Energiatartalom:
711 KJ/darab (169 Kcal)

10 g zsír
14 g szénhidrát
7 g fehérje

Kalendárium

2018. december 09.
vasárnap
Natália napja van.


Árak

Tekintse meg nagyobb vásárcsarnokaink zöldség-, gyümölcs- és húsárait!


Aktuális árlista

Piacok, Vásárcsarnokok

Tekintse meg piacaink leírását, nyitva tartását...




Tanúsítvány


Gombavizsgálat

A Fővárosi Önkormányzat Csarnok és Piac Igazgatósága az alábbi telephelyeken és időpontokban végez ingyenes gombavizsgálatot:

Időpontok és helyszínek

Fidel Gasztró

Állandó szakértőnk, Fidel Gasztró segít, hogy megismerje az alapanyagokat, amelyeket a konyhában használ. Itt megtalálhat az abált szalonnától a zsályáig mindent, ami a szakácskönyvben előfordulhat.


Receptek

Nem tudja mit főzzön vacsorára? Fidel Gasztró ebben is segít! Használja ki a nagyszerű alkalmat, hogy tanácsot kérjen mesterszakácsunktól!

Mai recept:
Tofu-burger (12 darab)

Ha a többi receptre kíváncsi:
Összes recept

Hungarikumok

Ismerje meg jellegzetes magyar termékeinket, melyek híressé tették országunkat!

Hungarikumok