Epres túrókrém


Könnyű nyári étel.Hozzávalók:

500 g földieper
500 g félzsíros tehéntúró
100 g porcukor
200 g zsírszegény tejföl
10 g vaníliás cukor
50 g eperszörp

Elkészítés:

Törjük át a túrót, majd keverjük ki az eperszörppel, a tejföllel, a porcukorral és a vaníliás cukorral. Ezután a masszához óvatosan adjuk hozzá a megmosott és kisebb darabokra vágott eper 2/3-át. A krémet helyezzük mély üvegtálakba, a tetejét díszítsük a maradék eperrel, fogyasztás előtt rövid ideig helyezzük a hűtőszekrénybe.

Kalendárium

2018. december 14.
péntek
Szilárda napja van.


Árak

Tekintse meg nagyobb vásárcsarnokaink zöldség-, gyümölcs- és húsárait!


Aktuális árlista

Piacok, Vásárcsarnokok

Tekintse meg piacaink leírását, nyitva tartását...




Tanúsítvány


Gombavizsgálat

A Fővárosi Önkormányzat Csarnok és Piac Igazgatósága az alábbi telephelyeken és időpontokban végez ingyenes gombavizsgálatot:

Időpontok és helyszínek

Fidel Gasztró

Állandó szakértőnk, Fidel Gasztró segít, hogy megismerje az alapanyagokat, amelyeket a konyhában használ. Itt megtalálhat az abált szalonnától a zsályáig mindent, ami a szakácskönyvben előfordulhat.


Receptek

Nem tudja mit főzzön vacsorára? Fidel Gasztró ebben is segít! Használja ki a nagyszerű alkalmat, hogy tanácsot kérjen mesterszakácsunktól!

Mai recept:
Tojásos okara (8 darab)

Ha a többi receptre kíváncsi:
Összes recept

Hungarikumok

Ismerje meg jellegzetes magyar termékeinket, melyek híressé tették országunkat!

Hungarikumok