Epres gyümölcskocsonya


Kellemes nyári uzsonnaétel.Hozzávalók:

1 kg földieper
200 g eperízű gyümölcskocsonya-por

Elkészítés:

A gyümölcskocsonya-port hideg vízben elkeverjük, és kb. 10 percig duzzadni hagyjuk, majd lassan kevergetve forrásig melegítjük, felforrni azonban nem hagyjuk. Ezután kihűtjük: mikor langyos lesz, a tálba rendezett, megtisztított eperre öntjük, és hűtőszekrényben megdermesztjük.
Kalendárium

2018. december 14.
péntek
Szilárda napja van.


Árak

Tekintse meg nagyobb vásárcsarnokaink zöldség-, gyümölcs- és húsárait!


Aktuális árlista

Piacok, Vásárcsarnokok

Tekintse meg piacaink leírását, nyitva tartását...




Tanúsítvány


Gombavizsgálat

A Fővárosi Önkormányzat Csarnok és Piac Igazgatósága az alábbi telephelyeken és időpontokban végez ingyenes gombavizsgálatot:

Időpontok és helyszínek

Fidel Gasztró

Állandó szakértőnk, Fidel Gasztró segít, hogy megismerje az alapanyagokat, amelyeket a konyhában használ. Itt megtalálhat az abált szalonnától a zsályáig mindent, ami a szakácskönyvben előfordulhat.


Receptek

Nem tudja mit főzzön vacsorára? Fidel Gasztró ebben is segít! Használja ki a nagyszerű alkalmat, hogy tanácsot kérjen mesterszakácsunktól!

Mai recept:
Tojásos okara (8 darab)

Ha a többi receptre kíváncsi:
Összes recept

Hungarikumok

Ismerje meg jellegzetes magyar termékeinket, melyek híressé tették országunkat!

Hungarikumok