Tájékoztatás megváltozott nyitvatartásról


A vásárlóink egészségének és életének megóvása érdekében elrendelt vészhelyzet során teendő intézkedésekről szóló kormányrendelet értelmében a Fővárosi Önkormányzat Csarnok és Piac Igazgatósága az üzletek nyitvatartásával kapcsolatban az alábbi tájékoztatást adja:

- A piacokon működő vendéglátó üzletek délután 15.00 órától zárva tartanak.

- A vendéglátó üzletekben 15.00 után a vásárcsarnokok zárásáig az élelmiszer elvitelre történő megrendelésre és átvétele, valamint a vételár megfizetése céljából és időtartamára korlátozódóan megengedett a tartózkodás.

- Az élelmiszert, illatszert, drogériai termékeket, háztartási tisztítószert, vegyi árut és higiéniai termékeket árusító üzletek, továbbá a gyógyszertárak, gyógyászati segédeszköz boltok és a dohányboltok kivételével minden más üzlet 15.00 után zárva tart. Megértésüket köszönjük!

Kalendárium

2020. április 02.
csütörtök
Áron napja van.


Árak

Tekintse meg nagyobb vásárcsarnokaink zöldség-, gyümölcs- és húsárait!


Aktuális árlista

Piacok, Vásárcsarnokok

Tekintse meg piacaink leírását, nyitva tartását...
Tanúsítvány


Gombavizsgálat

A Fővárosi Önkormányzat Csarnok és Piac Igazgatósága az alábbi telephelyeken és időpontokban végez ingyenes gombavizsgálatot:

Időpontok és helyszínek

Fidel Gasztró

Állandó szakértőnk, Fidel Gasztró segít, hogy megismerje az alapanyagokat, amelyeket a konyhában használ. Itt megtalálhat az abált szalonnától a zsályáig mindent, ami a szakácskönyvben előfordulhat.


Receptek

Nem tudja mit főzzön vacsorára? Fidel Gasztró ebben is segít! Használja ki a nagyszerű alkalmat, hogy tanácsot kérjen mesterszakácsunktól!

Mai recept:
Vaníliakrémmel töltött őszibarack

Ha a többi receptre kíváncsi:
Összes recept

Hungarikumok

Ismerje meg jellegzetes magyar termékeinket, melyek híressé tették országunkat!

Hungarikumok