Ez a cikk 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Akciós hetek a Nagycsarnokban

2018-07-19

2018 júniusában indult el az „Akciós hetek” nevezetű kezdeményezésünk a Vámház körúti Vásárcsarnokban. Ezt a promóciót hosszú előkészületek előzték meg, ezért nagyon büszkék vagyunk arra, hogy végül sikerült megvalósítanunk.

A promócióval az a célunk, hogy sikeresen felvegyük a versenyt a szupermarketekkel és a nagyobb áruházakkal. A vásárcsarnok központi elhelyezkedése miatt közkedvelt bevásárlóhely a környéken lakók körében, de vannak, akik kedvenc kereskedőik termékeiért akár utazni is hajlandóak. A törzsvásárlóknak kedvezve és új vásárlók megnyerésének reményében találtuk ki az „Akciós hetek” kampányt, melynek keretében minden hónap utolsó két hetében 30-40-50%-os engedményekkel várjuk a vásárlókat. Az akcióban résztvevő boltok és termékek havonta változnak, így érdemes folyton nyomon követni híreinket. A legnagyobb kedvezményeket hirdetéseinkben is megjelenítjük, melyeket Facebook oldalunkra is kiteszünk.

Mindent megteszünk a vásárlók elégedettségéért és kényelméért, így az akciós terméket árusító boltokra ’AKCIÓ’ feliratú zászlót tettünk ki. A Nagycsarnok méretéből adódóan nehezebb megtalálni egy-egy kisebb boltot, főleg azoknak, akik először látogatnak el hozzánk. Éppen ezért a bejáratnál lévő információs pultban az akció teljes ideje alatt egy munkatársunk térkép segítségével segít útbaigazodni.

Szeretettel várjuk már meglévő és új vásárlóinkat is a következő „Akciós heteken”!

Kövessenek minket Facebook-on is:https://www.facebook.com/Nagycsarnok/

Kalendárium

2020. április 03.
péntek
Buda, Richárd napja van.


Árak

Tekintse meg nagyobb vásárcsarnokaink zöldség-, gyümölcs- és húsárait!


Aktuális árlista

Piacok, Vásárcsarnokok

Tekintse meg piacaink leírását, nyitva tartását...
Tanúsítvány


Gombavizsgálat

A Fővárosi Önkormányzat Csarnok és Piac Igazgatósága az alábbi telephelyeken és időpontokban végez ingyenes gombavizsgálatot:

Időpontok és helyszínek

Fidel Gasztró

Állandó szakértőnk, Fidel Gasztró segít, hogy megismerje az alapanyagokat, amelyeket a konyhában használ. Itt megtalálhat az abált szalonnától a zsályáig mindent, ami a szakácskönyvben előfordulhat.


Receptek

Nem tudja mit főzzön vacsorára? Fidel Gasztró ebben is segít! Használja ki a nagyszerű alkalmat, hogy tanácsot kérjen mesterszakácsunktól!

Mai recept:
Vörösboros marhagulyás

Ha a többi receptre kíváncsi:
Összes recept

Hungarikumok

Ismerje meg jellegzetes magyar termékeinket, melyek híressé tették országunkat!

Hungarikumok