Ez a cikk 4 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Magyar napok a Nagycsarnokban

2015-05-20

Vámház krt-i Vásárcsarnok
(Budapest IX. kerület, Vámház krt. 1-3.)

2015. május 26-28.

  • kedd-csütörtök: 6.00-18.00


A Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara Kereskedelmi Tagozatának IV. Kiskereskedelem és Vendéglátás Osztálya és a Fővárosi Önkormányzat Csarnok és Piac Igazgatósága idén is megrendezi a hagyományossá vált Magyar Napok rendezvénysorozatot.

A népszerű és évek óta szervezett rendezvény legfőbb célja a Fővárosi Önkormányzat Csarnok és Piac Igazgatósága és a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara (BKIK) munkájának bemutatása, a magyar kézműves termékek népszerűsítése.


Az idei rendezvény különlegessége, hogy ekkor kerül sor a World Union of Wholesale Markets /WUWM/ Budapesten megrendezésre kerülő konferenciájára és így a fővárosunkban tartózkodó WUWM küldöttség meglátogatja és megtiszteli jelenlétével a rendezvényt.

A vásárral egybekötött háromnapos kiállításon több mint 30 magyar termelő és népi iparművészek - köztük tojásfestők, mézeskalács készítők, fafaragók, kosárfonók, hímzők, fazekasok, citerakészítő, gyapjúszövő, gyöngykészítők stb.- mutatják be, és kínálják saját kézzel készített termékeiket, portékáikat.
A látogatók a helyszínen tájékozódhatnak a BKIK tevékenységéről, a kamarai munkáról, a vállalkozásoknak és tagjainknak nyújtott szolgáltatásokról is.

Mindenkit sok szeretettel várunk!
facebook.com/piaconline

Kalendárium

2020. március 30.
hétfő
Zalán napja van.


Árak

Tekintse meg nagyobb vásárcsarnokaink zöldség-, gyümölcs- és húsárait!


Aktuális árlista

Piacok, Vásárcsarnokok

Tekintse meg piacaink leírását, nyitva tartását...
Tanúsítvány


Gombavizsgálat

A Fővárosi Önkormányzat Csarnok és Piac Igazgatósága az alábbi telephelyeken és időpontokban végez ingyenes gombavizsgálatot:

Időpontok és helyszínek

Fidel Gasztró

Állandó szakértőnk, Fidel Gasztró segít, hogy megismerje az alapanyagokat, amelyeket a konyhában használ. Itt megtalálhat az abált szalonnától a zsályáig mindent, ami a szakácskönyvben előfordulhat.


Receptek

Nem tudja mit főzzön vacsorára? Fidel Gasztró ebben is segít! Használja ki a nagyszerű alkalmat, hogy tanácsot kérjen mesterszakácsunktól!

Mai recept:
Túrós rizsfelfújt (4 adag)

Ha a többi receptre kíváncsi:
Összes recept

Hungarikumok

Ismerje meg jellegzetes magyar termékeinket, melyek híressé tették országunkat!

Hungarikumok