Ez a cikk 4 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Bolgár napok a Nagycsarnokban

2015-04-02

Vámház krt-i Vásárcsarnok
(Budapest IX. kerület, Vámház krt. 1-3.)

2015. április 7-9.

  • kedd-csütörtök: 9.00 – 18.00


Minden évben, tavasszal a Budapesti Központi Vásárcsarnokban kerülnek megrendezésre a Bolgár Napok.


Bolgár ízek és bolgár hangulat.

Ebben az évben közvetlenül a katolikus Húsvét után, de a pravoszláv Húsvét előtti időpontban tartjuk meg a nemzeti napokat. A kínálat gazdag és változatos: magyarországi székhelyű cégek bolgár termékekkel várják a kedves vásárlókat: szirene jellegű sajtok, jellegzetes szárazkolbászok, fűszerek, lekvárok stb. Természetesen kapható lesz az a három termék is, melyet az Európai Unió bejegyzett „a hagyományos különleges termékek nyilvántartásába” (Elena-filé, Panagjurszka lukanka, Gornoorjahovszki szudzsuk).

Névnapra, születésnapra, de csak úgy, különleges alkalom nélkül is lehet kedveskedni bolgár rózsakozmetikummal, kerámiával, bolgár hímes tojással, ikonnal, iparművészeti alkotással!

Különleges ajánlattal érkezik a bulgáriai székhelyű EUROGRADE Kft., a tengerpart egyik legnagyobb összművészeti fesztiválszervezője. Ajánlatai minden korcsoportot és minden művészetművelőt érintenek. A résztvevők hétnapos turnusokban, minden művészeti kategóriában, kedvező feltételekkel pihenhetnek Primorszko város selymes homokú strandjain, esténként pedig a népes közönség előtt, „verseny” hangulatban mutathatják be tehetségüket, barátságokat köthetnek, más népek kultúráját, szokásait ismerhetik meg.

Április 8-án, 15.30 órától a Russzei Ifjúsági Központ gyermekcsoportja táncműsorával, élő kíséret mellett igazi bolgár hangulatot teremt!

Jöjjön, látogasson el április 7-én, 8-án, és 9-én a Bolgár Napok rendezvényére!


Szeretettel várunk minden érdeklődőt!

facebook.com/piaconline

Kalendárium

2020. március 29.
vasárnap
Auguszta napja van.


Árak

Tekintse meg nagyobb vásárcsarnokaink zöldség-, gyümölcs- és húsárait!


Aktuális árlista

Piacok, Vásárcsarnokok

Tekintse meg piacaink leírását, nyitva tartását...
Tanúsítvány


Gombavizsgálat

A Fővárosi Önkormányzat Csarnok és Piac Igazgatósága az alábbi telephelyeken és időpontokban végez ingyenes gombavizsgálatot:

Időpontok és helyszínek

Fidel Gasztró

Állandó szakértőnk, Fidel Gasztró segít, hogy megismerje az alapanyagokat, amelyeket a konyhában használ. Itt megtalálhat az abált szalonnától a zsályáig mindent, ami a szakácskönyvben előfordulhat.


Receptek

Nem tudja mit főzzön vacsorára? Fidel Gasztró ebben is segít! Használja ki a nagyszerű alkalmat, hogy tanácsot kérjen mesterszakácsunktól!

Mai recept:
Túrókrémmel töltött őszibarack

Ha a többi receptre kíváncsi:
Összes recept

Hungarikumok

Ismerje meg jellegzetes magyar termékeinket, melyek híressé tették országunkat!

Hungarikumok