Tojásos okara (8 darab)


Átmenet a tojáslepény és a palacsinta között. Feltétnek, vagy önálló fogásként salátával tálalhatjuk.A recept Szigeti Zsuzsa Hús nélkül szójából című, csak és kizárólag a Piaconline.hu oldalain elérhető szakácskönyvéből való.


Hozzávalók:

3 tojás
1 dl tej

bors
200 g nedves okara (szójadara)
1 evőkanál olaj

Az elkészítés módja:

1, Alaposan összekeverjük a tojást, a tejet, a sót, a borspt és az okarát.
2, Palacsintasütőben felforrósítjuk az olajat, egy kis merőkanálnyi masszát öntünk bele, s ha megdermedt (kb. 3 perc), óvatosan megfordítjuk, és a másik oldalát is megsütjük. Így folytatjuk, amíg a massza el nem fogy.

Energiatartalom:
354 KJ/darab (82 Kcal)

6 g zsír
3 g szénhidrát
3 g fehérje
Kalendárium

2018. december 14.
péntek
Szilárda napja van.


Árak

Tekintse meg nagyobb vásárcsarnokaink zöldség-, gyümölcs- és húsárait!


Aktuális árlista

Piacok, Vásárcsarnokok

Tekintse meg piacaink leírását, nyitva tartását...




Tanúsítvány


Gombavizsgálat

A Fővárosi Önkormányzat Csarnok és Piac Igazgatósága az alábbi telephelyeken és időpontokban végez ingyenes gombavizsgálatot:

Időpontok és helyszínek

Fidel Gasztró

Állandó szakértőnk, Fidel Gasztró segít, hogy megismerje az alapanyagokat, amelyeket a konyhában használ. Itt megtalálhat az abált szalonnától a zsályáig mindent, ami a szakácskönyvben előfordulhat.


Receptek

Nem tudja mit főzzön vacsorára? Fidel Gasztró ebben is segít! Használja ki a nagyszerű alkalmat, hogy tanácsot kérjen mesterszakácsunktól!

Mai recept:
Tojásos okara (8 darab)

Ha a többi receptre kíváncsi:
Összes recept

Hungarikumok

Ismerje meg jellegzetes magyar termékeinket, melyek híressé tették országunkat!

Hungarikumok