Ez a cikk 5 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Családi vasárnapok a KORZÓ-n

2015-03-19

Március 22-én is várja a régiségek, kortárs képző- és iparművészeti alkotások szerelmeseit a KORZÓ. Az egyre növekvő termékkínálat mellett a szervezők ezen a hétvégén is ingyenes programokkal várják a családi körben vagy éppen barátaikkal szórakozni vágyókat.

A program során színpadra lép a vásár szinte állandó vendége, a BaHorKa társulat. Előadásukban bemutatják, mivel játszottak a 20. század elején a gyerekek, hogyan lett a leányból menyasszony, legényből katona és az is kiderül, mi az a bolondlakodalom. Később a színpadon lemezlovas gondoskodik arról, hogy a kisebb/nagyobb kincsek között jó hangulatban keresgéljék a látogatók legújabb ereklyéiket.

A KORZÓ nemcsak a felnőttek, de a gyerekek szórakozásáról is gondoskodik egész nap. A BaHorKa társulat nekik szánt műsorát megelőzően és azt követően is gyereksarok várja a legkisebbeket játékokkal, diafilmekkel és más kreatív foglalkozással.

A szervezők a Fél 8 csoport művészeti vezetésével a kínálat kialakításakor nagy gondot fordítanak a termékek változatosságára és minőségére. A kiállítók között olyan nevek sorakoznak, mint a magángyűjteményből létrejött showroom, a Möbelkunst: filmes stábok és az egyedi termékekre nyitottak kedvence. Mellette a látogatók vásárolhatnak a Boda antikvitás izgalmas régiségeiből vagy a Paq Chair egyedi fejlesztésű foteléből, mely egy mozdulattal átcipzározható ággyá. A nagy nevek mellett a holnap kiemelkedő designerei, képző- és iparművészei is képviseltetik magukat.

A március 22-i KORZÓ programja:

10:00Kezdődik a tárgysimogató
11:00BaHorKa társulat "Kicsi vagyok én..."
 születéstől a lakodalomig mesejátéka
14:00Live Dj
17:00Tombola sorsolás
18:00Befejeződik a tárgysimogató

Kövess minket a Facebookon: facebook.com/KORZOFAIR
A programra a belépés ingyenes.Szeretettel várunk minden érdeklődőt!

facebook.com/piaconline

Kalendárium

2020. április 09.
csütörtök
Erhard napja van.


Árak

Tekintse meg nagyobb vásárcsarnokaink zöldség-, gyümölcs- és húsárait!


Aktuális árlista

Piacok, Vásárcsarnokok

Tekintse meg piacaink leírását, nyitva tartását...
Tanúsítvány


Gombavizsgálat

A Fővárosi Önkormányzat Csarnok és Piac Igazgatósága az alábbi telephelyeken és időpontokban végez ingyenes gombavizsgálatot:

Időpontok és helyszínek

Fidel Gasztró

Állandó szakértőnk, Fidel Gasztró segít, hogy megismerje az alapanyagokat, amelyeket a konyhában használ. Itt megtalálhat az abált szalonnától a zsályáig mindent, ami a szakácskönyvben előfordulhat.


Receptek

Nem tudja mit főzzön vacsorára? Fidel Gasztró ebben is segít! Használja ki a nagyszerű alkalmat, hogy tanácsot kérjen mesterszakácsunktól!

Mai recept:
Zöldséges fasírt (kb. 25 darab)

Ha a többi receptre kíváncsi:
Összes recept

Hungarikumok

Ismerje meg jellegzetes magyar termékeinket, melyek híressé tették országunkat!

Hungarikumok