Tojáskrém (kb. 20 szendvicsre)


Fehérjében gazdag, ízletes szendvicskrém.A recept Szigeti Zsuzsa Hús nélkül szójából című, csak és kizárólag a Piaconline.hu oldalain elérhető szakácskönyvéből való.


Hozzávalók:

4 evőkanál szójapehely (20 g)
100 g margarin
2 evőkanál mustár

bors
1 mokkáskanál méz
4 evőkanál zabpehely (20 g)
1 csokor snidling, aprítva
6 tojás keményre főzve, apró kockákra vágva

Az elkészítés módja:

1, A szójapelyhet 2 dl langyos vízbe áztatjuk.
2, A margarint habosra keverjük a mustárral, a sóval, a borssal és a mézzel.
3, Apránként, folyamatos keverés közben a margarinhoz adjuk a vizes szóját és a zabpelyhet. Konyhagéppel simára keverjük.
4, A krémhez keverjük a snidlinget és a tojást. Néhány órára lehűtjük.

Energiatartalom:
294 KJ/adag (70 Kcal)

6 g zsír
2 g szénhidrát
2 g fehérje
Kalendárium

2018. december 14.
péntek
Szilárda napja van.


Árak

Tekintse meg nagyobb vásárcsarnokaink zöldség-, gyümölcs- és húsárait!


Aktuális árlista

Piacok, Vásárcsarnokok

Tekintse meg piacaink leírását, nyitva tartását...




Tanúsítvány


Gombavizsgálat

A Fővárosi Önkormányzat Csarnok és Piac Igazgatósága az alábbi telephelyeken és időpontokban végez ingyenes gombavizsgálatot:

Időpontok és helyszínek

Fidel Gasztró

Állandó szakértőnk, Fidel Gasztró segít, hogy megismerje az alapanyagokat, amelyeket a konyhában használ. Itt megtalálhat az abált szalonnától a zsályáig mindent, ami a szakácskönyvben előfordulhat.


Receptek

Nem tudja mit főzzön vacsorára? Fidel Gasztró ebben is segít! Használja ki a nagyszerű alkalmat, hogy tanácsot kérjen mesterszakácsunktól!

Mai recept:
Tojásos okara (8 darab)

Ha a többi receptre kíváncsi:
Összes recept

Hungarikumok

Ismerje meg jellegzetes magyar termékeinket, melyek híressé tették országunkat!

Hungarikumok