Ez a cikk 5 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Budapest Essentials

2014-05-12

A május végén, első alkalommal megrendezésre kerülő Budapest Essentials fesztivál az elmúlt évek fejlődései nyomán megújult Budapest image ünnepe.

Az esemény célja a város pozitívumainak kihangsúlyozása, a megszokott lokációk szokatlan kontextusba helyezése valamint a budapesti életérzés közkinccsé tétele – mindez a kikapcsolódás, a szórakozás, a rekreáció, a kultúra és a gasztronómia bűvkörében.

A négy napos városi fesztivált lokálpatrióta húzónevek, külföldi fellépők, közösségépítő programok valamint különleges gasztronómiai kedvezmények jellemzik.

Zenei téren az egyik legnagyobb szenzációnak a Gorillaz (sound system) Dj set ígérkezik egy egészen különleges helyszínen, a Fővárosi Nagycsarnokban. A fesztiválra május 11-ig 9.900 Ft-ért lehet elővételes jegyet vásárolni a jegy.meex.hu oldalon és az ismert jegyirodákban.

Helyszínünk a város, színpadjaink a klubok, a díszletünk pedig Budapest!

www.budapestessentials.com

facebook.com/piaconline

Kalendárium

2020. április 09.
csütörtök
Erhard napja van.


Árak

Tekintse meg nagyobb vásárcsarnokaink zöldség-, gyümölcs- és húsárait!


Aktuális árlista

Piacok, Vásárcsarnokok

Tekintse meg piacaink leírását, nyitva tartását...
Tanúsítvány


Gombavizsgálat

A Fővárosi Önkormányzat Csarnok és Piac Igazgatósága az alábbi telephelyeken és időpontokban végez ingyenes gombavizsgálatot:

Időpontok és helyszínek

Fidel Gasztró

Állandó szakértőnk, Fidel Gasztró segít, hogy megismerje az alapanyagokat, amelyeket a konyhában használ. Itt megtalálhat az abált szalonnától a zsályáig mindent, ami a szakácskönyvben előfordulhat.


Receptek

Nem tudja mit főzzön vacsorára? Fidel Gasztró ebben is segít! Használja ki a nagyszerű alkalmat, hogy tanácsot kérjen mesterszakácsunktól!

Mai recept:
Zöldséges fasírt (kb. 25 darab)

Ha a többi receptre kíváncsi:
Összes recept

Hungarikumok

Ismerje meg jellegzetes magyar termékeinket, melyek híressé tették országunkat!

Hungarikumok