Ez a cikk 5 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Görög napok a Nagycsarnokban

2014-04-03

Vámház krt-i Vásárcsarnok
(Budapest IX. kerület, Vámház krt. 1-3.)

2014. április 10-12.

  • csütörtök-péntek: 9.00-18.00
  • szombat: 9.00-15.00

A Fővárosi Önkormányzat Csarnok és Piac Igazgatósága kezdeményezésére a budapesti Görög Nagykövetség és a bécsi Görög Idegenforgalmi Hivatal Igazgatósága (E.O.T.) közreműködésével görög napokra invitáljuk az érdeklődőket a Nagycsarnokba.

A rendezvény három napja alatt a látogatók megismerkedhetnek Görögország természeti szépségeivel és ókori történelmével, bemutatjuk az ország hagyományait, az ott élő emberek népművészetét, népviseletét.

A Görögországba utazni vágyó vendégeket hasznos információkkal látjuk el, valamint utazási irodák szakértői nyújtanak tájékoztatást a kiutazás feltételeiről és a szálláslehetőségekről.

Megismerkedhetnek Magyarországon működő görög cégekkel, valamint a görög konyhaművészet rejtelmeivel, sőt számos híres terméket is kóstolhatnak a kedves látogatók. Meglephetik szeretteiket görög trandicionális italokkal és élelmiszerekkel (Ouzo, Retsina, Mavrodafni, borok, eredeti Feta sajt, Tzatziki, Kecske-juhsajt, Tarama, kiváló olívaolaj, „Kalamata” olívabogyó, Halva, egyedi fűszerek, stb.).

Mindenkit sok szeretettel várunk!

facebook.com/csapi

Kalendárium

2019. október 17.
csütörtök
Hedvig napja van.


Árak

Tekintse meg nagyobb vásárcsarnokaink zöldség-, gyümölcs- és húsárait!


Aktuális árlista

Piacok, Vásárcsarnokok

Tekintse meg piacaink leírását, nyitva tartását...
Tanúsítvány


Gombavizsgálat

A Fővárosi Önkormányzat Csarnok és Piac Igazgatósága az alábbi telephelyeken és időpontokban végez ingyenes gombavizsgálatot:

Időpontok és helyszínek

Fidel Gasztró

Állandó szakértőnk, Fidel Gasztró segít, hogy megismerje az alapanyagokat, amelyeket a konyhában használ. Itt megtalálhat az abált szalonnától a zsályáig mindent, ami a szakácskönyvben előfordulhat.


Receptek

Nem tudja mit főzzön vacsorára? Fidel Gasztró ebben is segít! Használja ki a nagyszerű alkalmat, hogy tanácsot kérjen mesterszakácsunktól!

Mai recept:
Burgonyás tekercs (20 szelet)

Ha a többi receptre kíváncsi:
Összes recept

Hungarikumok

Ismerje meg jellegzetes magyar termékeinket, melyek híressé tették országunkat!

Hungarikumok