Ez a cikk 7 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Megnyílt a Rákóczi téri mélygarázs

2013-02-12

Tájékoztatjuk vásárlóinkat, hogy 2013. február 6-án megnyílt a Rákóczi téri mélygarázs.

A parkoló 0-24 óráig üzemel. Megközelíthető a József körút felől a Vásár utcán keresztül, kijárat a Déri Miksa utcán keresztül a József körút felé.

A parkolás díja: reggel 6 és este 8 óra között 300 Ft/óra, éjszaka 150 Ft/óra.

A Rákóczi téri Vásárcsarnok előtti területen a 4-es metró építkezés megkezdése előtt az épület teljes szélességében parkoló üzemelt. A tér rendezése során ide díszburkolatos gyalogos övezetet terveztek, ezáltal megszűnt a Vásárcsarnokba érkező vásárlók parkolási lehetősége. Ezért merült fel 2006-ban a CSAPI kezdeményezésére annak az igénye, hogy részben a tér alatt, részben a csarnok pinceszintjén egy mélygarázs épüljön, az állomás építési munkáival összhangban.

Az összesen 98 férőhelyes, 3800 m2-es mélygarázs, – melyet a Budapesti Közlekedési Központ üzemeltet – a Vásárcsarnokhoz, valamint a 4-es metró Rákóczi téri állomásához kapcsolódó parkolási igényeket szolgálja ki.

(forrás: BKK)

(forrás: BKK)

Kalendárium

2020. március 30.
hétfő
Zalán napja van.


Árak

Tekintse meg nagyobb vásárcsarnokaink zöldség-, gyümölcs- és húsárait!


Aktuális árlista

Piacok, Vásárcsarnokok

Tekintse meg piacaink leírását, nyitva tartását...
Tanúsítvány


Gombavizsgálat

A Fővárosi Önkormányzat Csarnok és Piac Igazgatósága az alábbi telephelyeken és időpontokban végez ingyenes gombavizsgálatot:

Időpontok és helyszínek

Fidel Gasztró

Állandó szakértőnk, Fidel Gasztró segít, hogy megismerje az alapanyagokat, amelyeket a konyhában használ. Itt megtalálhat az abált szalonnától a zsályáig mindent, ami a szakácskönyvben előfordulhat.


Receptek

Nem tudja mit főzzön vacsorára? Fidel Gasztró ebben is segít! Használja ki a nagyszerű alkalmat, hogy tanácsot kérjen mesterszakácsunktól!

Mai recept:
Túrós rizsfelfújt (4 adag)

Ha a többi receptre kíváncsi:
Összes recept

Hungarikumok

Ismerje meg jellegzetes magyar termékeinket, melyek híressé tették országunkat!

Hungarikumok