Ez a cikk 7 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Tájékoztató az MNB bankjegybiztonsági programjáról

2012-09-26

A második ütem pályázati határideje: 2012. november 23.

A Magyar Nemzeti Bank kiemelt figyelmet fordít a bankjegyhamisítás elleni küzdelemre, valamint a tudatos készpénzhasználatra.

Ennek érdekében 2011. évben egy programot indított, amelyben -a pályázati feltételeknek megfelelő jelentkezők részére - korszerű bankjegyvizsgáló eszközök vásárlásához adott támogatást. A program tavaly október hónapban lezárult.

Figyelemmel arra, hogy jelenleg a hamis bankjegyek elleni védekezés egyik leghatékonyabb eszköze a megfelelő bankjegyvizsgáló segédeszközök használata, az MNB 2012. május 8-án elindította a tudatos bankjegyellenőrzés elterjesztése érdekében meghirdetett jegybanki program második ütemét is.

A program részleteiről, valamint a tudatos bankjegyellenőrzésről teljes körűen a következő linken lehet tájékozódni: http://www.mnb.hu/Bankjegy_es_erme/UV-AC

Kalendárium

2020. április 10.
péntek
Zsolt napja van.


Árak

Tekintse meg nagyobb vásárcsarnokaink zöldség-, gyümölcs- és húsárait!


Aktuális árlista

Piacok, Vásárcsarnokok

Tekintse meg piacaink leírását, nyitva tartását...
Tanúsítvány


Gombavizsgálat

A Fővárosi Önkormányzat Csarnok és Piac Igazgatósága az alábbi telephelyeken és időpontokban végez ingyenes gombavizsgálatot:

Időpontok és helyszínek

Fidel Gasztró

Állandó szakértőnk, Fidel Gasztró segít, hogy megismerje az alapanyagokat, amelyeket a konyhában használ. Itt megtalálhat az abált szalonnától a zsályáig mindent, ami a szakácskönyvben előfordulhat.


Receptek

Nem tudja mit főzzön vacsorára? Fidel Gasztró ebben is segít! Használja ki a nagyszerű alkalmat, hogy tanácsot kérjen mesterszakácsunktól!

Mai recept:
Zöldséges rétes (16 szelet)

Ha a többi receptre kíváncsi:
Összes recept

Hungarikumok

Ismerje meg jellegzetes magyar termékeinket, melyek híressé tették országunkat!

Hungarikumok