Ribizlis habszuflé


A könnyű, tavaszi desszert, ami akár télen is készíthető, fagyasztott gyümölcsbőlHozzávalók:

1 kg ribizli
10 tojásfehérje
200 g kristálycukor
20 g margarin

Elkészítés:

A tojásfehérjét a cukorral kemény habbá verjük. A megtisztított ribizli harmadát péppé törjük, és összekeverjük a tojáshabbal. Egy margarinnal kikent hőálló tál aljára tesszük a hab felét, erre rászórjuk a megmaradt gyümölcsöt, majd a tetejére ismét habot teszünk. Előmelegített sütőben világospirosra sütjük, és forrón tálaljuk. Kínálhatunk hozzá tejszínhabot és csokoládéöntetet is.
Kalendárium

2018. december 14.
péntek
Szilárda napja van.


Árak

Tekintse meg nagyobb vásárcsarnokaink zöldség-, gyümölcs- és húsárait!


Aktuális árlista

Piacok, Vásárcsarnokok

Tekintse meg piacaink leírását, nyitva tartását...




Tanúsítvány


Gombavizsgálat

A Fővárosi Önkormányzat Csarnok és Piac Igazgatósága az alábbi telephelyeken és időpontokban végez ingyenes gombavizsgálatot:

Időpontok és helyszínek

Fidel Gasztró

Állandó szakértőnk, Fidel Gasztró segít, hogy megismerje az alapanyagokat, amelyeket a konyhában használ. Itt megtalálhat az abált szalonnától a zsályáig mindent, ami a szakácskönyvben előfordulhat.


Receptek

Nem tudja mit főzzön vacsorára? Fidel Gasztró ebben is segít! Használja ki a nagyszerű alkalmat, hogy tanácsot kérjen mesterszakácsunktól!

Mai recept:
Tojásos okara (8 darab)

Ha a többi receptre kíváncsi:
Összes recept

Hungarikumok

Ismerje meg jellegzetes magyar termékeinket, melyek híressé tették országunkat!

Hungarikumok