Ez a cikk 8 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Utazás 2012. kiállítás

2012-03-19

Idén hetedik alkalommal vett részt az Utazás kiállításon a Fővárosi Önkormányzat Csarnok és Piac Igazgatósága.

Ebben az évben az eddig megszokottól eltérően önálló standon, de változatlan sikerrel zártuk a négy napos rendezvényt. A látogatók száma évről évre nő, sőt rengeteg visszatérő vendéggel is találkozhattunk. A kiállítás elsődleges célja volt, hogy a látogatókkal megismertessük a Nagycsarnok idei turisztikai programját, valamint céljainkat, elképzeléseinket a jövő irányvonalairól. A rendezvények népszerűsítésén kívül a CSAPI-hoz tartozó piacokat is szerettük volna népszerűsíteni az Utazás kiállítás speciális közönsége előtt.

A kiállítás sikerét mi sem bizonyítja jobban, hogy a vendégek érdeklődése és száma az elmúlt két évben messze meghaladta az előzetesen számított létszámotTovábbi fotókért kattintson a képre!
Kalendárium

2020. április 03.
péntek
Buda, Richárd napja van.


Árak

Tekintse meg nagyobb vásárcsarnokaink zöldség-, gyümölcs- és húsárait!


Aktuális árlista

Piacok, Vásárcsarnokok

Tekintse meg piacaink leírását, nyitva tartását...
Tanúsítvány


Gombavizsgálat

A Fővárosi Önkormányzat Csarnok és Piac Igazgatósága az alábbi telephelyeken és időpontokban végez ingyenes gombavizsgálatot:

Időpontok és helyszínek

Fidel Gasztró

Állandó szakértőnk, Fidel Gasztró segít, hogy megismerje az alapanyagokat, amelyeket a konyhában használ. Itt megtalálhat az abált szalonnától a zsályáig mindent, ami a szakácskönyvben előfordulhat.


Receptek

Nem tudja mit főzzön vacsorára? Fidel Gasztró ebben is segít! Használja ki a nagyszerű alkalmat, hogy tanácsot kérjen mesterszakácsunktól!

Mai recept:
Vörösboros marhagulyás

Ha a többi receptre kíváncsi:
Összes recept

Hungarikumok

Ismerje meg jellegzetes magyar termékeinket, melyek híressé tették országunkat!

Hungarikumok