Ez a cikk 8 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Indonéz Napok a Nagycsarnokban

2011-11-09

Helyszín:
Vámház körúti Vásárcsarnok
(Budapest IX. kerület, Vámház krt. 1-3.)

Időpont:
2011. november 10-12.
(csütörtök-péntek: 9.00-18.00; szombat: 9.00-14.00)

Program:
Az Indonéz Nemzeti Napokon a Nagycsarnokba látogatók bepillantást nyerhetnek Indonézia egzotikus világába, kulturális előadásokon és termékeinek megismerésén keresztül. A rendezvény hivatalos megnyitóját november 10-én (csütörtökön) 11.00 órakor tekinthetik meg. Csütörtökön és pénteken 11.00 és 15.00 órai kezdettel hagyományos indonéz zene- és táncelőadásokat láthatnak a kedves látogatók az Indonéz Nagykövetség jóvoltából.
Hét exportőr/gyártó cég lesz jelen Indonéziából a következő termékcsoportokkal: ékszerek és kiegészítők, textiltermékek, sálak, batikruházat, kézműves termékek.
A magyar importőrök/kereskedők termékei között megtalálhatóak lesznek batikfestmények, kézműves termékek, rattan-, teak-, vízililiom bútorok és lakáskiegészítők, ékszerek, gyógypapucsok, törülközők, köpenyek, kókuszvíz, kókusztej, kókuszolaj, instant tészták, különleges szószok, fűszerek.
A rendezvényen lehetőség lesz személyes üzleti tárgyalásokra az exportőrök képviselőivel, illetve utazási iroda ajánlataiból is válogathatnak a látogatók.

Mindenkit sok szeretettel várunk!

Kalendárium

2020. március 29.
vasárnap
Auguszta napja van.


Árak

Tekintse meg nagyobb vásárcsarnokaink zöldség-, gyümölcs- és húsárait!


Aktuális árlista

Piacok, Vásárcsarnokok

Tekintse meg piacaink leírását, nyitva tartását...
Tanúsítvány


Gombavizsgálat

A Fővárosi Önkormányzat Csarnok és Piac Igazgatósága az alábbi telephelyeken és időpontokban végez ingyenes gombavizsgálatot:

Időpontok és helyszínek

Fidel Gasztró

Állandó szakértőnk, Fidel Gasztró segít, hogy megismerje az alapanyagokat, amelyeket a konyhában használ. Itt megtalálhat az abált szalonnától a zsályáig mindent, ami a szakácskönyvben előfordulhat.


Receptek

Nem tudja mit főzzön vacsorára? Fidel Gasztró ebben is segít! Használja ki a nagyszerű alkalmat, hogy tanácsot kérjen mesterszakácsunktól!

Mai recept:
Túrókrémmel töltött őszibarack

Ha a többi receptre kíváncsi:
Összes recept

Hungarikumok

Ismerje meg jellegzetes magyar termékeinket, melyek híressé tették országunkat!

Hungarikumok