Ez a cikk 8 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Tájékoztató az MNB által a tudatos bankjegyellenőrzés terjesztésére indított programról

2011-05-12

A Magyar Nemzeti Bank kiemelt figyelmet fordít a bankjegyhamisítás elleni küzdelemre, valamint a tudatos készpénzhasználatra. Ennek érdekében egy programot indított. A program keretében -a pályázati feltételeknek megfelelő jelentkezők részére - korszerű bankjegyvizsgáló eszközök vásárlásához ad támogatást, figyelemmel arra, hogy jelenleg a hamis bankjegyek elleni védekezés egyik leghatékonyabb eszköze a megfelelő bankjegyvizsgáló segédeszközök használata.
A program részleteiről, valamint a tudatos bankjegyellenőrzésről teljes körűen a következő linken lehet tájékozódni: http://www.mnb.hu/Bankjegy_es_erme/UV-AC

Az MNB által összeállított, az UV-A/C-programba felvett készülékek Terméklistája elérhető a: http://www.mnb.hu/Bankjegy_es_erme/UV-AC/informaciok-uv-ac-keszlek-vasarloknak/termeklista linken.
Kalendárium

2020. április 08.
szerda
Dénes napja van.


Árak

Tekintse meg nagyobb vásárcsarnokaink zöldség-, gyümölcs- és húsárait!


Aktuális árlista

Piacok, Vásárcsarnokok

Tekintse meg piacaink leírását, nyitva tartását...
Tanúsítvány


Gombavizsgálat

A Fővárosi Önkormányzat Csarnok és Piac Igazgatósága az alábbi telephelyeken és időpontokban végez ingyenes gombavizsgálatot:

Időpontok és helyszínek

Fidel Gasztró

Állandó szakértőnk, Fidel Gasztró segít, hogy megismerje az alapanyagokat, amelyeket a konyhában használ. Itt megtalálhat az abált szalonnától a zsályáig mindent, ami a szakácskönyvben előfordulhat.


Receptek

Nem tudja mit főzzön vacsorára? Fidel Gasztró ebben is segít! Használja ki a nagyszerű alkalmat, hogy tanácsot kérjen mesterszakácsunktól!

Mai recept:
Zöldséges fasírt (kb. 25 darab)

Ha a többi receptre kíváncsi:
Összes recept

Hungarikumok

Ismerje meg jellegzetes magyar termékeinket, melyek híressé tették országunkat!

Hungarikumok