Aktuális - Archívum

Vámház krt-i Vásárcsarnok
(Budapest IX. ker., Vámház krt. 1-3.)

2018. március 20-22.

  • kedd-csütörtök: 9.00 – 18.00

Szeretettel várunk minden érdeklődőt a bolgár termékek gazdag kínálatával: 'szirene' és 'káskávál' sajtok, szárazkolbászok, borok, fűszerek, lekvárok, gyógynövény teák, hagyományosan készített ‘kiszelo mljako’ stb.Tájékoztatjuk tisztelt látogatóinkat, hogy a Fővárosi Önkormányzat Csarnok és Piac Igazgatósága üzemeltetésében lévő piacok, vásárcsarnokok illetve üzletközpontok a húsvéti időszakban az alábbi nyitvatartás szerint üzemelnek.

Letöltés
 


A Fővárosi Önkormányzat Csarnok és Piac Igazgatósága rendezvénysorozatának célja a Nagycsarnok, mint központi piac és idegenforgalmi látványosság népszerűsítése.

A marketing kampány keretében helyszínt szeretnénk biztosítani idegenforgalmi látványosságot nyújtó nagyszabású rendezvényeknek, országbemutatóknak.

2018-ban az alábbi rendezvényekre várjuk a Nagycsarnokba látogatókat:Minden év március elején megrendezésre kerül a Hungexpon az egyik legtöbb érdeklődőt vonzó Utazás kiállítás, és mi évről-évre részt veszünk rajta a Nagycsarnokot képviselve. Idén sem volt ez másképp, ismét felépítettük a „kicsi Nagycsarnokot”, a látogatók pedig örömmel fogadtak minket.A Fővárosi Önkormányzat Csarnok és Piac Igazgatósága felvételt hirdet az alábbi munkakör betöltésére.


Információs felügyelő
Kölcsöneszköz raktáros
Felügyelő
Gépész
Lakatos
Villanyszerelő
Teherportás
Helypénzszedő
Villamos műszaki ellenőrTájékoztatjuk tisztelt vásárlóinkat, hogy a vásárlás során keletkezett esetleges panasszal kapcsolatban az alábbi helyszíneken tehetnek bejelentést.Felhívjuk a Tisztelt Érdeklődők figyelmét, hogy a kedvező időjárásra tekintettel, gomba-szakellenőr kollégáink november hónapban továbbra is végeznek a lakosság részére gombavizsgálatot nyitvatartási és zárvatartási időben egyaránt.

Az ingyenes lakossági gombavizsgálatot hétvégén (szombat-vasárnap) és ünnepnapokon a Bosnyák téri és a Fehérvári úti Vásárcsarnokunkban vehetik igénybe 10.00 és 18.00 óra között.A Város Mindenkié csoport tudomásunkra hozta, hogy pár héttel ezelőtt szervezetük egy tagját kiküldték a Nagycsarnokból helytelennek vélt öltözete miatt. Az ügyet kivizsgáltuk, és az alábbiakban közölt nyilatkozatunk szerint a sértett fél elnézését kérjük. Mindent megteszünk azért, hogy a jövőben hasonló eset ne forduljon elő.

Fővárosi Önkormányzat Csarnok és Piac IgazgatóságaIdén lett 120 éves a Nagycsarnok, amit egy fantasztikus hangulatú bulival ünnepeltünk meg május 6-án, szombaton!


Köszönjük még egyszer mindenkinek, aki eljött és velünk ünnepelt!


A rendezvényről készült fotókat itt tekintheti meg.Tájékoztatjuk a Tisztelt Érdeklődőket, hogy Igazgatóságunk két telephelyén (Fehérvári úti Vásárcsarnok, Bosnyák téri Vásárcsarnok) 2017. április 29. napjától kezdődően, gombaszakértő kollégáink hétvégén és munkaszüneti napokon 10.00 és 18.00 óra között ismét vizsgálnak a lakosság részére vadon termő, gyűjtött gombát és nyújtanak ingyenes szaktanácsadást.Azután, hogy 2013-ban a CNN Travel Európa legszebbjének választotta a Nagycsarnokot, most a LOBU olvasóinak szavazata alapján a legjobb Budapesti piac címet is elnyerte.
Örömmel tájékoztatjuk Önöket, hogy a Vámház körúti Vásárcsarnok alagsori szintje megújult! A fejlesztési program elsődleges célja a Vásárcsarnokban fellelhető és megvásárolható minőségi magyar termékek színvonalas bemutatása volt. A Hungarikum utcában megismerhetővé válik ezen felül Domokos Gábor és Várkonyi Péter világhírnévre szert tett tudományos találmánya, a Gömböc. Látványos kísérleteinek segítségével Szelényi Károly egyedülálló módon itt teszi láthatóvá Goethe színelméletét. A Vásárcsarnok az egyik legnépszerűbb turisztikai célpontunk, ahol további vonzerőt jelent a világ legismertebb vásárcsarnokainak bemutatása interaktív módon, ami a Nagybani Piacok Világszervezetének itt megrendezett ülésén már most komoly elismerést és nemzetközi érdeklődést váltott ki.Tájékoztatjuk tisztelt látogatóinkat, hogy Igazgatóságunk ingyenes Wi-Fi szolgáltatást biztosít a Nagycsarnokban.A Fővárosi Önkormányzat Csarnok és Piac Igazgatósága üzemeltetésében lévő piacokon és vásárcsarnokokban az alábbi időkorlát szerint árusítható szarvasgomba.Gombakiállítás a Vámház körúti és a Fehérvári úti vásárcsarnokban...
Kalendárium

2018. március 22.
csütörtök
Beáta, Izolda napja van.


Árak

Tekintse meg nagyobb vásárcsarnokaink zöldség-, gyümölcs- és húsárait!


Aktuális árlista

Piacok, Vásárcsarnokok

Tekintse meg piacaink leírását, nyitva tartását...
Gombavizsgálat

A Fővárosi Önkormányzat Csarnok és Piac Igazgatósága az alábbi telephelyeken és időpontokban végez ingyenes gombavizsgálatot:

Időpontok és helyszínek

Fidel Gasztró

Állandó szakértőnk, Fidel Gasztró segít, hogy megismerje az alapanyagokat, amelyeket a konyhában használ. Itt megtalálhat az abált szalonnától a zsályáig mindent, ami a szakácskönyvben előfordulhat.


Receptek

Nem tudja mit főzzön vacsorára? Fidel Gasztró ebben is segít! Használja ki a nagyszerű alkalmat, hogy tanácsot kérjen mesterszakácsunktól!

Mai recept:
Szójatej, tofu és okara előállítása

Ha a többi receptre kíváncsi:
Összes recept

Hungarikumok

Ismerje meg jellegzetes magyar termékeinket, melyek híressé tették országunkat!

Hungarikumok